Hlavní hvězdy Imagination festivalu

Hlavní hvězdy Imagination festivalu

19. 09. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již 19. října se na pražském Výstavišti v Holešovicích uskuteční největší český dnb & harder styles festival. Line up Imagination Festivalu je vskutku masivní. Na dvou scénách vystoupí 25 djs a projektů z celého světa, mezi nimi i legendy jako Ed Rush & Optical, Sigma a další.
Imagination Stage představuje:

Po dvou letech budete mít možnost v České Republice vidět legendární anglickou dvojici, která během patnácti let nejednou pozměnila tvář drum and bassu. Jedná se o zakladatele famózního labelu Virus Recordings – "Ed Rushe s Opticalem", kteří se představí ve společném setu.

ed rush

Dále dorazí představit své nové album „From The Shadows“, které vychází 15. října, legendární "Black Sun Empire" z Nizozemí! Návštěvníci festivalu se tak stanou víceméně prvními na světě, kdo nové album uslyší. Nové album „Soul Magnet“, které shodou okolností vychází také 15. října přijede představit i fenomenální "Audio".

bse

Tuto vskutku parádní show završí Novozélandští "The Upbeats", kteří jsou zde na evropském turné. Neopomenutelný je i slavný Anglický projekt "Sigma", který se proslavil především spoluprací s gigantickými jmény jako je "Dj Fresh" a jako většina ostatních vystupujících dosáhl se svými klipy např. na serveru youtube milionů zhlédnutí. Start večera zajistí liquidní mág "Technicolour" z Anglie, který pohladí svými klidnými tóny po duši.

Jako slovenský support pak nesmí chybět uznávaný, celosvětově známý producent "B-Complex" a česká stoupající hvězda "Rido". Line up doplní majitel serveru drumandbass.cz "Beast 67" a dvojice "Blofeld & Theya".

Devastator Stage představuje:

Poprvé v historii uvítá Česká Republika legendární hardcore techno projekt "Art Of Fighters", který se proslavil na těch největších elektronických festivalech světa jako Defqon.1 či Tomorrowland. Devastator Stage tak přepisuje dějiny a uvádí do České Republiky harder styles koncept, který zde nemá obdoby.

aof

Další slot obsazuje nejslavnější frenchcorový projekt na světě, Italské duo "The Sickest Squad", které Vás rozemele svými líbivými beaty v ranních hodinách na kousky.

Pozvání přijal i nekompromisního král temnot a ikona světových Therapy Sessions, Ukrajinsko-Nizozemský projekt "Limewax". Nebude chybět ani špička francouzského tvrdého drum and bassu, projekt "Katharsys".

Start večera, co se zahraničních hvězd týče, bude mít v režii proslulý Německý neuro projekt "Neonlight". Naopak jeho konec završí absolutní odyseou taktéž Německý industrial / speedcore projekt "Igoa aka Stan Grewzell live". Bude to tak vůbec poprvé, co indoorový festival v České Republice něco obdobného zažije.

Jako český support nesmí chybět domácí hardcore techno špička "Hungry Beats". Doplní jej talentovaní neurofunkoví producenti "Computerartist" ve společném setu s "Qo". Na stagi se také objeví majitel Therapy Sessions CZ "Hanzall" v setu spolu s moravským temným mágem "Gasmaskem 71". Do posledního slotu se můžete dostat i Vy, jelikož Imagination Festival o něj vyhlásil Dj contest.

Tak nezapomeňte, již 19. října na Výstavišti Holešovice v Praze! Předprodej je spuštěn v síti Ticketportal, limitované edice lístků jsou již vyprodány.

Oficiální fb stránka: https://www.facebook.com/Imaginationfestival
Oficiální fb událost: https://www.facebook.com/events/390260227705482/
Více informací k festivalu a předprodeji najdete na www.imaginationfestival.cz


Dodal: Tomáš Nezval, Imagination Festival Crew
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IMAGINATION FESTIVAL

Pátek 19. 10. 2012
Vstup: 445 Kč / 555 Kč / 610 Kč
Vystupují:
ED RUSH & OPTICAL, BLACK SUN EMPIRE, ART OF FIGHTERS, THE SICKEST SQUAD, AUDIO, SIGMA, LIMEWAX, KATHARSYS, THE UPBEATS, TECHNICOLOUR, NEONLIGHT, IGOA aka STAN GREWZELL, B-COMPLEX, RIDO, HUNGRY BEATS, COMPUTERARTIST & QO, HANZALL & GASMASK 71, BEAST 67, BLOFELD & THEYA
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika