Tomy DeClerque 1. headlinerem Christmas party

Tomy DeClerque 1. headlinerem Christmas party

30. 09. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Další díl legendární Christmas party proběhne tradičně 25. 12. v pardubickém výstavišti. Na své si letos přijdou fandové jak old school, tak aktuálního techna. První zahraniční headliner přijede ze Slovinska a nebude jím Umek ani Valentino Kanzyani, nýbrž vycházející ikona současné techno scény a jejich právoplatný nástupce - mladý nadějný dj a producent Tomy DeClerque!
Popularita mladého Slovince Tomy DeClerquea v posledních letech stoupá bleskovou rychlostí. Svými sety supportoval již nespočet hvězdných djs po celém světě. Své djské umění představil nedávno i v zámoří během svého velkého turné po USA a na příští rok chystá další velké tour po Asii.

tomy

Neméně velký úspěch sklízí i jako producent. Jeho skladby vyšly již na takových značkách jako jsou Intec (Carl Cox), Toolroom (Mark Knight), 1605 (Umek), Terminal M (Monika Kruse) či Proton Music. Na labelu Jesus Loved You (Valentino Kanzyani) vydal úspěšný track I don't know. Další skladby My Desire a Music Makes Me Happy byly dokonce zařazeny Petem Tongem mezi Essential New Tune v rámci jeho slavné BBC radio show. Díky produkci se mu dostalo také exkluzivní příležitosti pravidelných vystoupení na Ibize.

Umek - Pedestian (Tomy DeClerque Remix)


Svůj osobitý technosound, který si pomalu ale jistě získává oblibu po celém světě, Tomy DeClerque předvede 25. 12. na hlavním flooru Christmas Party.

http://www.facebook.com/TomyDeClerque
http://twitter.com/tomydeclerque
www.myspace.com/tomydeclerque

Christmas Party 2012
25. prosince Výstaviště ABC Pardubice
Start 20.00 hodin, End 06.00 hodin
Studio 54 after party
www.christmasparty.cz

http://www.facebook.com/christmasparty2010?fref=ts

Více informací již brzy.

Dodal: Petr Dzingel alias Džejár, Dance Club Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CHRISTMAS PARTY

Úterý 25. 12. 2012
Vstup: 249 Kč / 300 Kč
Vystupují:
Cristian Varela, Tomy DeClerque, Toky, Lucca, Orbith, Džejár & Roger Venzent, Chris Sadler, Enrico, Paco, Subgate, Marty Fish
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika