Jak bylo na Prague Fashion Weekendu

Jak bylo na Prague Fashion Weekendu

11. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Během minulého víkendu proběhlo v prostoru galerie NoD.Roxy první velké setkání módních tvůrců a milovníků alternativní módy v podobě improvizovaného tržiště.
Nultý ročník Prague Fashion Weekendu nás jako samotné organizátory zaskočil nečekaným zájmem médií a především návštěvníků, kteří využili slunečného víkendu, aby společně zkusili „Ignorovat konfekci!“ a tak podpořili jedinečnou práci samotných mladých návrhářů, alternativních módních butiků a internetových obchodů. Tímto počinem vytvořili potřebu pravidelnosti samotné akce a poukázali na začlenění Prahy mezi evropské velkoměsta se silnou komunitou alternativy.

PFFW vznikl jako neziskový projekt na nadšenecké bázi malého týmu lidí s podporou kamarádů pracujících v módní, reklamní, hudební a produkční oblasti. Samotný průběh akce poukázal na nutnost uskutečnit další ročník ve větším prostoru, což by zvýšilo pohodlí návštěvníků i designérů (uvažujeme o prostoru celého klubu Roxy, Karlínské hale nebo outdoor projektu).

K samotní akci vznikl také katalog Prague Free Fashion Guide 2006 volně přístupný veřejnosti na vybraných kulturních místech, který představuje zmíněné obchody a tvůrce.

Rádi bychom tímto oslovili případného sponzora pro technické zajištění akce, protože chceme do budoucna zachovat podobu „free“.

prague fashion weekend

pfw

pfw
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika