Projekt Wellenrausch v listopadu v Yes klubu

Projekt Wellenrausch v listopadu v Yes klubu

09. 10. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dne 2. 11. proběhne v Yes klubu další vydání party The Sound of…, která je pokaždé zaměřená na jinou zemi, tentokrát jí bude Německo. Z tohoto státu byl zvolen dobře známý projekt Wellenrausch, který na této párty vystoupí Live.
Posledním úspěchem Wellenrausch je spolupráce s Markusem Schulzem a jejich společný track s názvem ´´Silence To The Call´´, který vyšel na Markusově aktuálním albu s názvem Scream.

Pro Wellenrausch byl významný rok 2005, kdy Paul Van Dyk zařadil jejich track ´´Carry On´´ na svojí kompilaci ‘’Politics of Dancing 2’’ a tímto je poprvé představil celosvětové trance komunitě. Projekt byl založen roku 2000 Torstenem Fassbenderem. Wellenrausch produkují a remixují pro umělce jako Blank & Jones, Luna Park a PPK. Neustále je možné je vidět v mnoha světových trance chart, za zmínku stojí aktuální 50. pozice v Trance TOP 100 na serveru beatport s trackem ‘’Milion Miles To Run’’. Jejich přítomnost naleznete také na mnoha kompilacích a na playlistech mnoha top DJs světa. Torsten také spolupracuje se světovým výrobcem software a pluginů Waves Audio.

V roce 2006 se Torsten Fassbender přestěhoval do Berlína. O dva roky později se jeho cesty zkřížily s rakouským zpěvákem, skladatelem, studiově i live hrajícím hudebníkem jménem Markus Geisberger, který opustil Rakousko v létě 2008, aby objevil berlínskou hudební scénu a nyní je "druhou částí" projektu Wellenrausch. Od jara 2009 nová formace Wellenrausch začala trávit nekonečné hodiny v jejich studiu BUCKOW v Berlíně. V průběhu roku 2010 bylo nahráno jejich první album "Personal Epos". Album bylo vydáno v létě 2011.

Samozřejmě celou akci doplní i DJs z české scény, kteří jsou v poslední době vyhledáváni mnoha promotéry. Celou akci rozjede Martin O'Tray, který se prezentuje převážně Coldharbour soundem, který od roku 2009 stojí za svým vlastním projektem Pleasure Of Trance. Poté ho za pultem vystřídají brněnští dobře známí E-MOTION brothers kolegové Stepan Bruck vs. Vyrys, kteří Vás dokonale rozhýbou svým B2B setem před hlavnímy guesty večera. Po Wellenrausch přeberou celou atmosferu párty dobře známí Matamar DJs, kteří jsou profláklí hlavně díky své radioshow Language of Trance, doufejme, že pro nás budou mít připraveny pěkné zpívánky. Jako předposlední DJ se představí pořadatel celé párty David Justian, který se pravidelně prezentuje svým pořadem The Selection Of David Justian. Konečné slovo na této akci bude mít v poslední době hodně populární český DJ a producent N-RICO, který měl tu čest si nedávno zahrát po boku Above & Beyond na jejich párty Group Therapy.

www.yesclub.cz

Dodal: David Justian
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE SOUND OF GERMANY WITH WELLENRAUSCH

Pátek 2. 11. 2012
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
Wellenrausch David Justian Matamar Stepan Bruck N-RICO Martin O’Tray
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika