Zoomojeme na Jay Lumena

Zoomojeme na Jay Lumena

11. 10. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Za necelý měsíc v pražské Mecce odstartuje zbrusu nový pulzující event Pulse, jehož headlinerem bude maďarský producent a dj Jay Lumen. Mrkněte na trailer s osobním pozdravem headlinera a zároveň si přečtěte kompletní informace o tomto umělci, který momentálně hýbe světem mezinárodní elektronické scény!
První listopadovou sobotu 3.11. se v pražském klubu Mecca uskuteční premiéra nového eventu Pulse, který má za úkoli představit domácím clubberům zajímavé světové producenty a umělce, kteří se řadí mezi světové top. Prvním z nich bude maďarský Jay Lumen, který nechybí na všech větších eventech a open airech po celé zeměkouli. Kromě tohoto sympaťáka se na dvou pódiích představí domácí zástupci Adam Cloud, Pete Walk, Subgate, Da Moon, Revis, Sonja, Rob Smile, Nkyp, Peter Costa, ruský Van Vega a Brit Jag Kiranmay.

Mrkněte na trailer, v rámci kterého vás headliner listopadového Pulsu zve na pořádnou jízdu a zároveň si přečtěte podrobné info o tomto umělci.

Trailer:


Jay Lumen
Jay Lumen je jedním z nejlepším maďarských DJs současnosti. Jeho DJ sety staví ze stylů house, tech-house s prvky techna. Jsou dynamické, pulzující, s příjemnými melodiemi a vokály. Jsou krásně srozumitelné a poslouchatelné a díky tomu se mu dostává takovému úspěchu jako DJi. Vydal více jak 500 vlastních skladeb a remixů. Spolupracuje s nejznámějšími světovými DJs a producenty jako jsou Umek, Sebastien Leger, Adam Beyer, Gary Beck a další. Má na svém kontě úspěchy v podobě prestižní světové hitparády TOP 20 UK CHART, kde zdůrazněme například skladbu „Supflava“, která se zde držela po dobu 6-ti týdnů. Jeho skladby se pravidelně pohybují na předních místech v TOP 100 nejprodávanějších skladeb na hudebním prodejním portálu Beatport. Jay Lumen je jedním z nejvíce rozvíjejících se DJs nové generace! Jako producent má šest No. 1, jedenáct TOP 10 a několik TOP 20 zaznamenaných skladeb dodnes. Jeho produkce vychází na mezinárodních vydavatelstvích, jak jsou Drumcode, Ministry od Sound, 100% PURE, Great Stuff, Mistake Music, Saved.

Předprodej vstupenek
Facebook event
www.mecca.cz

Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PULSE WITH JAY LUMEN (HU)

Sobota 3. 11. 2012
Vstup: 190 Kč / 290 Kč, VIP 490 Kč / 690 Kč
Vystupují:
JAY LUMEN (HU), PETE WALK & ADAM CLOUD, DA MOON, SUBGATE, REVIS, JAG KIRANMAY (UK), ROB SMILE, SONJA, VAN VEGA (RU), PETER COSTA
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika