Tetris Nadzemí tour v listopadu v MeetFactory

Tetris Nadzemí tour v listopadu v MeetFactory

15. 10. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Od října do listopadu křižuje Tetris / Nadzemí tour Českou republiku, aby se všem fanouškům českého hip hopu postarala o spoustu skvělých zážitků! Součástí tohoto turné je samozřejmě také velkolepá zastávka v Praze. Přijměte naši pozvánku na koncertní mega show do klubu MeetFactory!
Ta se uskuteční 23. listopadu, což je datum, které byste si rozhodně měli zapamatovat! Praha zažije pořádný mejdlo ve znamení dvou projektů Tetris (Ektor & Dj Wich) a Nadzemí (James Cole, LA4 a Mike Trafik)!

Stejně jako na ostatních zastávkách vás i v klubu MeetFactory čeká slušná dávka fresh hudebního materiálu a samozřejmě pestrý doprovodný program, tedy přesně taková party, na jakou jste od HipHopStage zvyklí! Nenechte si tuto koncertní událost ujít a nepromarněte šanci na skvělý zážitek pozdním nákupem lístků. Když Ektor křtil Topství, spousta fans se z důvodu velkého zájmu na koncert nedostala, doporučujeme proto sledovat předprodej a pojistit si vstupy na koncert právě v něm! V předprodeji zbývá už jen 114 vstupenek!

Kromě velkého koncertu dvou projektů je pro vás připraven také lákavý doprovodný program. Prvních 100 příchozích dostane praktický dárek od našeho partnera OCB v podobě cigaretových papírků, které si bude moci užít společně s chutným welcome drinkem od Jägermeistera!

Na party proběhne poutavá stánková prezentace FIFA 2013, kterou předvede EA Sports. Součástí programu bude i tentokrát tombola, v níž můžete soutěžit o super sluchátka Chambers by RZA, šperky značky STORM, oblečení z Queensu a další velmi hodnotné ceny např. od Growshopu! Focení s oblíbenými interprety, nákup nových desek Tetris a Nadzemí a možnost nechat si je podepsat berte jako samozřejmost! Na party nebudou chybět ani krásné hostesky, které se budou starat o vaší spokojenost!

Čeká vás opravdu velký mejdan, představení hudební události letošního podzimu - desky Tetris- a samozřejmě také úspěšného jarního projektu trojice James Cole, LA4 a Mike Trafik - EP Nadzemí!
Nepromarněte šanci být u toho a sežeňte si lístky na tuhle mega akci už teď v předprodeji na Ticketstream.cz!

MeetFactory je v roce 2012 podporována grantem hl. m. Prahy ve výši 5.850.000 Kč.

Potvrďte svou účast na Fb eventu akce:
https://www.facebook.com/events/122035911278630/?ref=ts&fref=ts

Předprodej vstupenek
na Ticketstream.cz:
http://www.ticketstream.cz/pls/czech/dls.dls_by_event_tr?event_id=94571&code=TICKET&language=2&session_id=296243

Videopozvánka – James Cole:



Dodal: Jana Honcová
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TETRIS / NADZEMÍ TOUR

Pátek 23. 11. 2012
Vstup: 200 Kč
Vystupují:
Ektor & Dj Wich James Cole, LA4, Dj Mike Trafik Djs Rusty, Pedro, Logic, Jackpot, Dj Maztah, Dj Lil Rowa
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika