Pig Fest přiveze Aphrodita a Fatimu Hajji

Pig Fest přiveze Aphrodita a Fatimu Hajji

16. 10. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Oslava dvacátého dílu plzeňského festivalu Pig Fest se bude konat opět ve dvou dnech. První den se budou hrát tradičně zlámané beaty a druhý den zazní pořádné techno. Drum&bassu u nás bude kralovat oblíbený Aphrodite, techno večeru pak krásná Fatima Hajji ze Španělska. To vše za doprovodu vybraných domácích djs.
Páteční noc ve znamení dnb za účasti Aphrodita
První den poctí svou návštěvou britský král drumandbassu Aphrodite, který je u nás velmi známý a ceněný pro svůj mix ostrého drumandbassu a starých hitovek. Hraje od polovičky devadesátých let a za tu dobu si vydobyl věhlas jak svými vystoupeními, tak nahrávkami vydanými pod Aphrodite Recordings. Aphrodita doprovodí západočeští hoši z Wenkowsound – Killa&Doox, jejichž mix raggajungle a drumandbassu se sem jistě bude skvěle hodit! Dalším profesionálem, který na Pig Festu zahraje, je Rido, producent roku podle DNB Awards, který vytváří nejenom skvělé dnb nahrávky, ale i hudbu pro reklamu a televizi. Jméno Suki snad netřeba představovat. Ve vodách domácího dnb velmi ceněný dj, ale také promotér, který se v tomto oboru pohybuje více jak deset let. Podobně tak Akira. Tento pařmen tělem i duší hraje již od roku 1998 a za tu dobu ušel pěkně dlouhou cestu. Hraje po celé republice a na všech významnějších událostech. Není se proto čemu divit, že se stal dýdžejem roku podle hlasování v DNB Awards! Brněnskou scénu zastoupí X.morph a ani on letos na DNB Awards nezahálel – umístil se na 4. místě.

aphrodite

Další den techno s Fatimou Hajji
Druhou noc zahraje krásná španělka Fatima Hajji. Ta svůj španělský temperament nezapře, o čemž se čeští fanoušci techna mohli již několikrát přesvědčit. Tradičním rezidentem akce je DJ Agent, člověk snad s těmi nejzásadnějšími zkušenostmi v technu u nás. Jde také o zkušeného promotéra a producenta techno nahrávek. Nois - dýdžej, který pochází z Brna, kde také rozjíždí oblíbené večírky Maximal a slyšet jsme jej mohli i na Apokalypse. Destroyer se věnuje také producentské činnosti a do jeho ranku spadá hlavně hardtechno a oblíbené bpm přesahuje 135. Do minimalových vod jistě zabrouzdá Andre Lesu, který byl do nedávna součástí známého projektu Jamall Djs a nyní se vydává na svojí sólovou kariéru. Z jihu přijede dvojka Steen & Keeper, která společně působí již od roku 2004, kdy prvně představili své pestré pojetí techna. Raiden, původně rodák z Minnesoty, se toulal po světě, aby nakonec zakotvil zde. Jistě pěkně přitvrdí a předvede svůj pohled na hardcore scénu.

fattima hajji

Dvacátý díl Pig Festu pod názvem Pig Fest 20th Celebration se bude konat opět během dvou dnů, a to ve dnech 23. a 24. listopadu. První noc bude opět ve znamení lámaných beatů a druhý den zazní hutné techno rytmy. Festival se vrací do legendárního industriálního prostoru garáží pod mostem Milénia, kde se v letech 2005 a 2006 uskutečnily čtyři veleúspěšné a nezapomenutelné díly Pig Festu.

Předprodej vstupenek začíná 8. 10. v síti Ticketportal a o pár dnů později také na dalších předprodejních místem v Plzni. Cena jednodenní vstupenky činí 250 Kč, na oba dny pak 300 Kč.

www.pigfest.cz

Dodal: Petr Jirásek, Pigs Production s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PIG FEST 20TH CELEBRATION

Pátek 23. 11. 2012 až Sobota 24. 11. 2012
Vstup: jednodenní vstup 250 Kč, dvoudenní 300 kč
Vystupují:
Aphrodite, Fattima Hajji, Killa&Doox, Rido, Suki, Akira, Agent, Nois, Destroyer, Jamall djs, Steen & Keeper, Raiden a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika