Kdo vystoupí s Jay Lumenem?

Kdo vystoupí s Jay Lumenem?

21. 10. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jaye Lumena, který v posledních letech hýbe světovou elektronickou scénou a vystoupí  3. listopadu v pražské Mecce, jsme vám v minulých týdnech již představili. Teď je na řadě se seznámit I s dalšími domácími vystupujícími.
Připomínáme, že stále probíhá předprodej vstupenek v síti Ticketstream http://www.ticketstream.cz/czts/presentation.event.jsp?event=93215!
Pojďme si nyní představit všechny vystupující na eventu Pulse, kteří budou supportovat headlinera Jay Lumena.

jay lumen

Na hlavním pódiu vystoupí kromě headlinera vystoupí pětice Adam Cloud, Pete Walk, Subgate, Da Moon a Revis, kteří právem patří k hojně vytěžovaným dj’s současnosti a kteří pravidelně vystupují na předních domácích festivalech a parties po celé České republice.

Adam Cloud
Jeho soundem pohybujícím se na pomezí techhousu, techna a deepu, se prezentuje již více jak deset let. Za tuto dobu supportoval nespočet světových umělců na festivalech jako jsou například Mácháč, do kterého je každým rokem i produkčne zakomponován nebo Cinda Open Air. Společně se svými kolegy Petem Walkem a Revisem se několik let podílel na radiovém pořadu Proud Nation na pražském Dance radiu. V současnosti vozí do České republiky velmi zajímavá jména ze zahraničí prezentující se nekompromisním technosoundem na party s názvem Techno Animals do pražského Tousteru. Jeho osobitý vkus pro výběr tracků na Pulsu rozhodně oceníte!



Pete Walk

Dnes již matador domácí elektronické scény, s jehož jménem je spjata celá řada prestižních domácích eventů, na kterých vystupuje více jak 15 let. V posledních letech ho nejvíce ovlivnila vlna techhousu a novodobého techna, se kterým obráží všechny kouty České republiky a stejně tak jako jeho kolega Adam Cloud stojí také za jednou ze stagí domácího festivalu Mácháč, která letos sklidila velký úspěch!



Subgate
Mladý jezdec a rezident eventu Creative má za sebou opravdu nabitý rok, ve kterém se několikrát podíval se svým recordbagem za hranice naší země, byl hostem na několika festivalech a jeho produkce se objevila hned na několika domácích a zahraničních labelech.



Da Moon
Kvalitní výběr tracků a přístup k hudbě jako takové pasoval Da Moona na dje nastupující generace, o jehož kvalitách nemusíme pochybovat. Během své kariéry se již několikrát představil například ve Velké Británii nebo na Slovensku a o jeho vlastní večer Dynamix mají zájem nejen kluby z rodného Plzeňska, ale také z Prahy nebo Liberce. Jeho openning set bu stát za to!



Revis
Další vystupující, který hýbe domácí elektronickou scénou prostřednictvím svých setů a také své rezidentní nocí Impress, kterou ocenilo publikum v Praze, Brně a dalších městech v České republice!



I na druhém pódiu si hudebně rozhodně přijdete na své! Jag Kiranmay, Sonja, Nkyp, Rob Smile, Peter Costa a Van Vega se postarají o kvalitní hudební zážítek.

Jag Kiranmay (UK)
Jag byl již od 14 let členem kapely. Jeho první velké vystoupení v rámci jeho kariéry přišlo v roce 2001, kdy vystoupil na světoznámém Ultra Music festivalu. V roce 2005 dokončil studium na škole audio engineeringu v Miami a před několika lety se usídlil v Praze. Jeho sound budete moci na listopadovém Pulsu ochutnat i vy!



Sonja
Sonja patří mezi nejtalentovanější djanes v českých luzích a hájích. Její sety se pohybují na pomezí deephousu a techhousu, který pravidelně prezentuje na své noci Minimal People. V současnosti je jejím útočištěm evropská mecca elektronické scény – Berlin, kde spolupracuje s tamními umělci, které mimo jiné vozí i do České republiky.

 

Sonja - Spring Mix 2012 by Czsonja on Mixcloud

 

Nkyp
Jeden z prvních dj’s staré gardy, který je také rezidentem Creative party stejně jako jeho kolega Subgate. Jeho příjemný zvuk, který má kořeny v sousedním Německu bude ozdobou druhé stage.



Peter Costa

Peter se za poměrně krátkou dobu dostal díky svému talentu na spoustu prestižních parties po celé ČR. Za zmínku stojí například jeho skvělý set z letošního festivalu Mácháč.

Rob Smile
Rebel za mixem ze stáje Deep Smoke – Rob Smile vás na Pulsu svou pulzující hudbou opravdu rozjede! Těšte se na rozjetou show, v rámci které používá midicontrollery a nabitý počítač skrývající spoustu hudebních lahůdek.



Van Vega (RU)
Posledním vystupujícím na eventu Pulse bude ruský Van Vega, který se svým recordbagem pravidelně vyráží do již zmíněné rodné země, na Ukrajinu, na Slovensko a nebo na vytříbené eventy v České republice. Jeho zvuk se pohybuje ve vodách techhousu, deephousu a minimalu, takže se máte na co těšit!

Kompletní informace naleznete na https://www.facebook.com/events/348687338543891/

Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PULSE WITH JAY LUMEN (HU)

Sobota 3. 11. 2012
Vstup: 190 Kč / 290 Kč, VIP 490 Kč / 690 Kč
Vystupují:
JAY LUMEN (HU), PETE WALK & ADAM CLOUD, DA MOON, SUBGATE, REVIS, JAG KIRANMAY (UK), ROB SMILE, SONJA, VAN VEGA (RU), PETER COSTA
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika