House géniové M.A.N.D.Y.

House géniové M.A.N.D.Y.

25. 10. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 8. prosince zavítá do Roxy na House Elements Patrick Bodmer z  projektu M.A.N.D.Y., který zde zahraje v rámci oslav 10. narozenin label Get Physical. Při té příležitosti jsme se na M.A.N.D.Y. podívali trošku pod lupou a to včetně skladeb, které je vynesly mezi hudební špičku nebo toho, co vlastně to M.A.N.D.Y. znamená.
M.A.N.D.Y. je dvojčlenný hudební projekt z Německa složený z Patricka Bodmera a Philippa Junga, kteří se před více jak 12 lety potkali na jednom tenisovém turnaji, kde společně odehráli svůj první back-to-back set, aniž by věděli, že o pár let později budou určovat směr nejen německé house scény. V té době byli oba fascinováni technem, ze kterého si později vytříbili svůj vkus.

První zásadní zlom v jejich kariéře nastal při setkání s Booka Shade a s DJ T, se kterými společně v roce 2002 založili dnes již kultovní label Get Physical. Philippův šarm a důvtip, Patrikovo hudební umění, podnikatelský smysl DJ T a geniální nápady Booka Shade, daly základ vzniku nového zvuku, který do té doby neměl obdoby a prolomil hranice tehdejšího tech-house.



Jednou z těchto průlomových skladeb byla Body Language, která byla v roce 2005 vyhlášena jako skladba sezóny na Ibize. Tento rok také vyšla první stejnojmenná mixovaná kompilace. O tři roky později, když M.A.N.D.Y. namixovali 38. díl kompilace pro londýnský klub Fabric, definitivně stvrdili svou reputaci nejvíc okouzlujících tvůrců mix kompilací na zemi. Od té doby už mají mají M.A.N.D.Y. na svém kontě desítky skladeb a remixů včetně již desátého dílu kompilace Body Language.

A co že to M.A.N.D.Y. vlastně znamená? Může to být například Me AND You, anebo jiné parafráze, ale pravý význam nikde nenaleznete a samotní M.A.N.D.Y. si ho nechávají v utajení pouze pro sebe :)

Dost již bylo slov a textu, raději si poslechněte třeba poslední vydání kompilace "Body Language", ať na vlastní kůži poznáte jejich hudební genialitu!


Další info o akci najdete na www.facebook.com/events/182912628512674/

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOUSE ELEMENTS

Sobota 8. 12. 2012
Vstup: do 23:00 150 czk, od 23:00 250 czk
Vystupují:
M.A.N.D.Y, Siopis, Biodan, Slater, Tazz, Felix!, Fill & Rody
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika