Zpěvačka a modelka Iva Frühlingová roztančila Flédu

Zpěvačka a modelka Iva Frühlingová roztančila Flédu

13. 04. 2006  |  Autor: Kollba  |  Komentáře (0)
V rámci šňůry Baby Doll Tour 2006 se včera uskutečnil koncert zpěvačky Ivy Frühlingové a jejího bandu. Iva předvedla svůj podmanivý zpěv ve francouzštině, který je podbarven jistotou a také zpěvaččiným citem.
V rámci šňůry Baby Doll Tour 2006 se včera uskutečnil koncert zpěvačky Ivy Frühlingové a jejího bandu. Vystoupení se v mnohém lišilo. Začali hrát velice brzy, tudíž také velice brzy skončili. Uběhlo to neuvěřitelnou rychlostí, jako by kapela zahrála něco málo písniček a nastal konec. I atmosféra byla úplně rozdílná, nesmírně pohodová. Přišlo sem mnoho lidí různých věkových kategorií, aby si poslechli a vychutnali muziku. Iva předvedla svůj podmanivý zpěv ve francouzštině, který je podbarven jistotou a také zpěvaččiným citem. Čeština v písničkách také nezní špatně, ale už nemá ten orientální nádech, který u ní všichni vyhledávají a očekávají. Iva působí ze všech stránek časopisů zvláštním a chladným dojmem, ale každý, kdo ji viděl „živě“, musí uznat, že je to milá, krásná a charismatická žena.

iva

Během vystoupení se stihnula i několikrát převléknout do jiných šatů, které jí neuvěřitelně padly a ještě aby ne! Však Iva není pouze zpěvačkou, ale také modelkou. Takže slečny mohly jen tiše závidět a pánové se nemohli vynadívat. Zpěvačka se pustila i do angličtiny… Václav Polanský (bicí), Dan Branný (basa), Michal Gregor (kytara) přitvrdili a rozezněla se známá melodie od Depeche Mode. Iva i Depeche Mode jsou výborní umělci, ale neslučitelní. Takže si každý dovede představit, co vzniklo, když Iva v polovině pohodového koncertu přezpívala Depeche Mode a ani ta angličtina nebyla nejlepší. Ale to byl jediný zápor tohoto večera.

iva

Jen pro tuto příležitost přijel až z Paříže zpěvaččin okouzlující kamarád, který si s ní zazpíval jeden song. Z nového alba zaznělo např. Věřím a Skládám, ale především jsme mohli slyšet hity z úspěšného alba Litvínov Alice, Quitte ů tout refaire, It ain’t easy, La Muerte, Nue sous le soleil (pro znalce francouzštiny je tato písnička asi hodně zajímavá - pojednává o onanii), Ou tu veux, quand tu veux. Něžnost zpěvaččina hlasu spolu s melodičností francouzštiny dělá ze zpěvačky netypickou. Jsem si jistá, že bude mít vždy mnoho posluchačů.

Fotoreport z teto akce naleznete na serveru brnoinfo.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika