Snowgoons koncem listopadu v Chapeau

Snowgoons koncem listopadu v Chapeau

01. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Snowgoons je partička, která si za poslední roky získala v Čechách velkou hromadu příznivců. Německé producentské trio, které už zvládlo osedlat plno jmen ze světového hip hopu - M.O.P., Heltah Skeltah, La Coka Nostra, OuterSpace, Freestyle, Sicknature, Edo G a mnoho dalších vystoupí koncem listopadu v Chapeau Rouge.
Snowgoons- to jsou geniální instrumenty spojené se striktním, tvrdým a kvalitním rapem.
Snowgoons-live show, která rozpumpuje kotel kdekoliv na světě a většinu přihlížejícícch donutí si tuhle crew zapamatovat.

Všechny tyhle atributy čekají Prahu už 28. listopadu v klubu Chapeau Rouge. Snowgoons tentokrát nejspíš nepřijedou v plné síle svaté trojice, ale DJ Illegal pro pražský koncert připravil show, v které zadiktuje Amík Sean Strange z NYC, tudíž se můžeme těšit na kvalitní rap a pořádnej mejdan. Koncert se navíc odehraje v prostředí Underground podlaží klubu Chapeau Rouge, kde se běžně potkáte po koncertu na baru s Afu-Rou nebo Speech Debelle. Prostor s výborným zvukem má omezenou kapacitu, to ale znamená, že nás čeká zážitek, kdy máš kapelu před seboutéměř jako v obýváku.



Večer odstartují slovenští Strana Východná a DJ Resumé a následovat bude Elka, kterej to s publikem umí a přidá k tomu ještě vysokou úroveň svých skillz. Zábava bude pokračovat až do rána v rámci Dubstep Wednesdays ,úspěšného rezidentního večera Dje Hlavy.

www.chapeaurouge.cz

Dodal: Lucie Zachová, Chapeau Rouge, Hip Hop Coordinator
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: SNOWGOONS (GER/US)

Středa 28. 11. 2012
Vstup: 250 Kč / 320 Kč
Vystupují:
SNOWGOONS (ger/us) + Strana východna (sk) & DJ Resume (sk), Hlava & Ponyk
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika