Trance & Progressive kalendář 11/2012

Trance & Progressive kalendář 11/2012

01. 11. 2012  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
"Pět minut po dvanácté" vám přinášíme listopadový přehled trance, progressive a hardcore parties. Listopad byl vždy symbolem Transmission, která je ovšem  díky tenisu posunuta na leden. Přesto k nám zavítají velice zajímavá jména - těšit se můžete na Bryana Kearneyho, Marcuse Schulze, KhomHu či na projekt Wellenrausch.
02. 11. - The Sound Of Germany with Wellenrausch
Pražský klub Yes bude hostit německý projekt Wellenrausch, který vystoupí poprvé v Praze a České republice vůbec. Těšit se můžete na řádnou porci proggressivní a trancové nálože. O support se dále postarají Vyrys, David Justian, Matamar, Stěpán Bruck, N-RICO a Martin O’Tray.

03. 11. - UPSTREAM with Wellenrausch
O den později vše proběhne na novo. Německý projekt Wellenrausch si zopakuje své vystoupení z předešlého večera v brněnském klubu Perpetuum. O support se postará slavná dvojice E-motion Bros aka Stěpán Bruck & Vyrys, dále vystoupí Matamar, David Justian a Marcel De Valerio.

9. 11. - Therapy Sessions Warm Up
Než se uskuteční českobudějovická Therapy Sessions, na kterou dorazí polský kouzelník Switch Technique, proběhne v pražském klubu Matrix hardcorový warm up. Na něm jako hvězdy zazáří domácí Hungry Beats, kteří v zahraničí získávají čím dál tím víc fanoušků. Dále se k nim připojí Hardcore Fuckers, Hanzall vs. Dukor, Dirty-Z, Ychy, Calgarry a Mephisto. Návštěvníci budou mít šanci zde zakoupit lístky na Therapy Sessions ještě levněji než v předprodeji!

16. 11. - Therapy Sessions vol. VI
Třetí pátek v měsíci proběhne v KD Gerbera v Českých Budějovicích již šesté vydání české edice světoznámé DnB party, na kterou se začínají prodírat i tvrdší styly. Jedním z hostů bude např. polský Switch Technique, který se představí ve versus setu s Deathmachine.

17. 11. - Marcus Schulz – Scream Album Release
O tom, že slavný Marcus Schulz vydal v srpnu nové album, ví snad každý, kdo aspoň trochu sleduje dění na scéně. To, že v tento den v pražské O2 Aréně měla proběhnout vyhlášená domácí parties Transmission vědí snad také všichni. Díky tenisovým zápasům byla ale akce přesunuta na jiné datum. Marcus Schulz přesto přijede do letňanské PVA Expo Arény. Společně s ním dorazí stájový kolega KhomHa. Majitelé lístků na akci Transmission mají na tuto akci vstup zdarma.

23.11 - 1st Anniversary Atelier Clubu
Pražský klub Atelier slaví své první výročí. Na oslavu narozenin si pozval britské Audio:Hertz. O domácí support se během večera budou starat P@co, Martin Gredner, Laydee Jane, MarcoS, Toni Glide, Mike M, Hermez a Pierre Marco.

23. 11. - Crystal 10th Anniversary
Pravidelná klubová noc Crsytal pod taktovkou DJane Laydee Jane slaví své desáté výročí. Těšit se můžete výjimečnou a neopakovatelnou atmosférou v nově rekonstruovaném prostoru klubu Fabric. Zahrát přijede irský Bryan Kearney. Domácí barvy budou hájit Martin Gredner, Filip Marak a Ringo.

24.11 - Prague Nightmare Label Night
Prahu opět zachvátí noční můra! Tváří v tvář se s ní můžeš potkat poslední listopadovou sobotu v klubu Cross. Na další Prague Nightmare label night na vás čeká řádně nabitý line-up. Jako vždy nabídne to nejlepší ze současné cz/sk hard dance scény. Na main stage se objeví speciální hosté Tosha a Shade, dále se můžete těšit i na hardcorové šílence Hungry Beats, Dj Ychy a Dirty-Z. Na druhé stage zahraje slovenský dj Raweez. Doplní ho Happy dj, Rob-R a Darkwizard. Jako bonus večera je pro prvních 100 platících připraveno free cd s mixtapem od Prague Nightmare djs.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika