Flow láká na pětici domácích talentů

Flow láká na pětici domácích talentů

04. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po letošním desátém dílu pravidelné klubové noci Flow s Dimitrim se 9. 11. v Roxy můžeme pro změnu těšit - jak už napovídá podtitul jedenáctého dílu Flow \"with best Prague newcomers on the scene\" - na zajímavá domácí jména.
Rezidenti Roman Rai a Fatty M ve spolupráci s dramaturgií klubu ROXY při té příležitosti oslovili hned pětici pražských DJs, kteří patří v tuzemsku mezi ty nejzajímavější. Konkrétně to budou DJs Ezwell, Random, Patrick, Ark a Cubic které samozřejmě na hlavní stage doplní rezidenti Flow.

První jmenovaný z pětice "newcomers" Ezwell patří mezi nejmladší z celé party. Na scéně se pohybuje něco málo přes dva roky a znát ho můžete mimo jiné z klubů Chapeau Rouge, Touster, Yes Club a samozřejmě i z ROXY. Ezwell, který je čerstvou akvizicí labelu BPM.DJ a úzce spjatý je také s Nightphunk Recordings Lucase Hulana, sází při hraní především na deep house a tech house a jak sám říká, snaží se dbát na techniku mixu a vývoj "příběhu" setu.



Deep a tech house, ale i třeba techno s atmosférickými plochami hrají prim i v setech DJe Randoma aka Radka Strnada, který se DJingu věnuje od roku 2006. Tehdy patřilo jeho srdce především nu-jazzu a k výše zmíněným žánrům se posunul během svých rezidentních nocí Oscillator v klubu Central Station a Rear Window v Bayo Baru. V současné době pak čerpá inspiraci z releasů labelů jako Mooseekaa, Crosstown Rebels, Dirtybird či Bedrock a kromě DJingu se věnuje také produkci, při níž zúročuje mimo jiné léta hry na klavír.

Oproti Ezwellovi a Randomovi je třetí z hostů listopadové Flow DJ Patrick vele zkušeným matadorem, který se taneční hudbou zabývá už od devadesátých let. Čerpat může ze svých dlouholetých zkušeností s pořádáním parties od downtempa, trip hopu, přes d"n"b až po breakbeat, ale dle jeho vlastních slov je jeho největší a nejstarší vášní house music, které se již několik let naplno věnuje také jako DJ. Na Flow 9. 11. v ROXY od něj můžete čekat dynamický a pestrý set pohybující se na pomezí melodického electra a tech house s hutnými beaty.

»»» Soutěž o 3x2 volné vstupy «««

Ostříleným harcovníkem je také čtvrtý host Flow DJ Ark, který se původně primárně věnoval především zlomeným beatům a jejich odnožím. Za těch několik let si zahrál například po boku takových jmen jako NOISIA, Netsky, Brookes Brothers, Camo & Krooked, Black Sun Empire a řady dalších. Jak ale sám podotýká, po čase přišla potřeba dozvědět se více "o minimálnějších a hlubších polohách elektronické hudby a nových rezervoárech inspirace v undergroundu". V současnosti jsou tak Arkovou hlavní inspirací lidé jako Prompt, Philip Bader, Frivolous, Niconé, Sasha Breamer, Lee Jones, Martin Buttrich, Luciano, PhonoKemi a další, od jejichž vlivu se pak odvíjí i jeho vlastní styl hraní, v němž si zakládá na přístupnosti a zábavě, s gradací až k euforii, jíž dosahuje kombinací dynamických mixů a pestrostí.

Posledním do party hostů listopadové Flow je pak Kuba Kubíček aka Cubic, který se pohybuje na domácí scéně od roku 2007 a znát ho můžete například díky jeho Cubism party v Chapeau Rouge. Cubicovou doménou je především tech house a techno kombinované s elementy minimalu, nakažlivou energií a pozitivními vibracemi. Ač se DJingu věnuje krátkou dobu, vydobyl si během těch pár let pevnou pozici jednoho z nejzajímavějších domácích talentů a zahrál si na celé řadě prestižních akcí.

Jak z výše uvedeného vyplývá, 9. 11. nás v ROXY na Flow čeká hodně zajímavý večírek, který láká pestrostí i neotřelým pojetím. Pokud tedy sledujete domácí taneční scénu a chcete si udělat přehled o DJs, kteří jednoznančně stojí za vaši pozornost, neměli byste chybět!

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FLOW WITH BEST PRAGUE NEWCOMERS ON THE SCENE

Pátek 9. 11. 2012
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
Ezwell, Random, Patrick,Cubic, Ark, Roman Rai & Fatty M, Zjook & Psyla
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika