Spartaque vs Da Fresh v pátek v klubu Yes

Spartaque vs Da Fresh v pátek v klubu Yes

04. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tento pátek vystoupí v pražském klubu Yes na akci Spartaque a Da Fresh. Nejuznávanějšího techno dje Ukrajiny a francouzského hitmakera doplní řada domácích djs.
V temných dobách, kdy svět zahaluje jedna krutovláda nad druhou. Časy, kdy se z trubadel ozývají hymny diskofoních národů a jejich síla se zdá být nezničitelná. Ve dnech nesouladu mezi lidmi, kteří se v českých končinách při pořádání hudebních klání navzájem sráží k zemi. Přichází dva bojovníci za pravdu světového techno-řádu. Našli si cestu do Prahy, středoevropského centra nepokojů, aby se postavili komerční síle a jednou pro vždy ji pohřbili.

Těmito udatnými gladiátory jsou: SPARTAQUE, nejlepší ukrajinský techno-rytíř, jehož meč je ostrý jako břitva a zvuk temný jak dusot stáda koní. Tento borec už přivedl do varu statisíce stoupenců toho řádu po celém světě a je nám ctí ho přivítat zde Praze. Spartaqova tvorba se stala natolik známá, že vytváří hudební sound společně s nejlepšími techno-válečníky jako jsou: (Umek, Spektre, Christian Cambas) a vydavatelstvích (1605 music therapy, Deeperfect, IAMT, ....) .S ním přicestuje DA FRESH, francouzský válečník za čistotu techna a jedna z největších ikon francouzské sound revoluce. Jedna ze stálic na bitevním poli, který zcestoval světadíly jako AMERIKA, ASIE a skrz naskrz naši stařičkou EVROPU. Gladiátor, který je ověšen mnoha tituly a spoluprácí s nejváženějšími vydavatelstvími jako: (ToolRooms, 1605 music therapy, Freshin). Tento hrdina se dlouhých měsících vrací na místo činu. Tam kde svoji bitvu započal, musí také dokončit. Máme tedy tu čest celému národu českému sděliti, že dne 9.11. 2012 se od 21 hodin v Pražském YES! Clubu uskuteční legendární bitva.



Historie se bude muset přepisovat, protože do našeho colossea si totiž kromě jedněch z nejvýznamějších djs SPARTAQUA a DA FRESHE pozveme i české hrdiny ve zbroji a budou to: Michael J - Pražský dj, který sklízí úspěchy po celé ČR. V roce 2010 si měl možnost zahrát na festivalu MÁCHÁČ a také jako jediný čech na MAIN STAGE - PLEASURE ISLAND 2011. Moderátor pořadu Dj-Time na Seejay Radia rezidentní dj klubové akce Loony House. Subgate, který měl rezidenci hned v několika českých klubech. V roce 2007 zakládá Creative Night. Je bookován pro známe české festivaly Cosmic Trip, Summer of Love. V dalších letech se stává residentním dj áfterklubu Studio54 a jeho cesty vedou jak na Kostariku či Srí Lanku, tak i do Švýcarských klubů. Sony Vega a Hydrophonic jako formace So High! Rezident áfterklubu Studio54 Finidi. Nejlepší baviči za pultem Tibiza a Mole. Touster Boys – JB a Flesh. Techno-viking Augusto a Nemis. Tyto doplní místní rezidentní djs 2Vinz a DAJ. Věříme, že díky této armádě, společně s Vámi s jejich stoupenci vytvoříme legendární mezník v české techno historii. -> VÁLKA BYLA ZAPOČATA!

Line up:

21:00 – 22:00 Augusto a Nemis
22:00 – 23:00 JB vs. Flesh
23:00 – 00:00 Subgate vs. Finidi
00:00 – 01:00 Michael J
01:00 – 2:30 DA FRESH
02:30 – 4:00 SPARTQUE
04:00 – 05:00 So High (Sony Vega vs. Hydrophonic)
05:00 – 06:00 Tibiza vs. Mole
06:00 – end 2Vinz a DAJ

Vstupenky v síti Ticketpro

Více infomací na http://www.yesclub.cz

Dodal: David Hodák, Yes Club PR Management
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SPARTAQUE VS DA FRESH

Pátek 9. 11. 2012
Vstup: 180 Kč
Vystupují:
SPARTAQUE vs DA FRESH, Michael J. Subgate Finidi Sony Vega & Hydrophonic Tibiza Mole JB Flesh Augusto Nemis
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika