Old school edice Trancefusion míří do Prahy

Old school edice Trancefusion míří do Prahy

07. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Oznamujeme další speciální díl akce Trancefusion. Během jedné noci se 9. února 2013 v klubu SaSaZu představí hned několik hvězd světového kalibru, které jsou připraveny zahrát to nejlepší, co si dovedete pod názvem „old school“ představit.
KAI TRACID
Po doslova stovkách kladných reakcí, které jsme obdrželi po Kaiově vystoupení na Trancefusion Autumn a kde jste si žádali jeho další vystoupení na nějaké z budoucích klubových edicí Trancefusion, vám s radostí oznamujeme, že se toto přání mnoha trancových clubberů stává skutečností!

Kai všechny z nás na podzim uchvátil svým strhujícím old school setem, kde zazněla řada skvostů z jeho tvorby, ale zdaleka ne všechny byly vyčerpány, a proto se připravte na další jedinečnou old school nálož těch největších klasik v podání tohoto trancového guru!

M.I.K.E. aka PUSH – live
M.I.K.E. je jednou z největších osobností trancové scény a všestranný umělec, který během své bohaté kariéry spolupracoval s mnoha umělci jako např. Sinead O'Connor, Moby nebo Depeche Mode a v poslední době se věnuje filmové hudbě. Je tomu už opravdu hodně dlouhá doba, co u nás zahrál naposledy svůj ryzí old school trance set, avšak komu by se nezasteklo po jeho legendárních trancových počinech typu Universal Nation, Strange World nebo The Legacy?! Tento belgický dj a producent, kterého můžete znát i pod jeho dalšími pseudonymy Plastic Boy nebo Absolute, tak bude dalším střípkem do mozaiky line-upu této párty.

TOMCRAFT
Je tomu přesně 10 let, kdy tento původně trancový dj, který se posunul během kariéry hudebně blíže i k dalším stylům, vypustil do světa taneční hudby jednu z největších klubových pecek, skladbu Loneliness a vašem clubberům je nejspíše stejně zbytečné představovat další jeho hity jako např. Prosac nebo Overdose. Během své kariéry si Tomcraft zahrál na nejprestižnějších tanečních akcích a v posledních letech se opět vrací na scénu se svými novými projekty.

tomcraft

JOHAN GIELEN
Kdo z věrných trancových fandů by neznal legendární hymnu Trance Energy 2001 s názvem "Twisted", kterou vyprodukovalo duo Svenson & Gielen? Toto duo patřilo svého času k rezidentům Trance Energy a my jsme jednu jeho polovinu, Johana Gielena, pozvali na únorovou Trancefusion Old School edition! Během jeho setu zajisté zazní i další nadupané hity, na kterých participoval, např. The Beauty of Silence, remix na klasiku všech klasik "Silence" od projektu Delerium nebo další nesmrtelný song "L´Esperanza", pod který se podepsal při svém účinkování ve svém dalším projektu Airscape. Johan bude tuto jedinečnou noc zakončovat, a proto očekávejte na závěr večera opravdovou smršť!

gielen

ORBITH

Jako první dj večera se na akci představí domácí ORBITH. Tuto legendu české klubové scény, která byla svého času jedním z průkopníků taneční hudby v ČR, můžete znát z mnoha akcí a festivalů, namátkově Summer of Love, Creamfields, Mayday, Cosmic Trip apod. a proslulá je rovněž jeho rezidentní party Elektra, která po dobu svého konání vozila do ČR spoustu skvělých jmen ze zahraničí.

orbith

www.trancefusion.cz

Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance, Trancefusion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANCEFUSION OLD SCHOOL EDITION

Sobota 9. 2. 2013
Vstup: prvních 300 ks 390 Kč, pak 490 Kč, 590 Kč na místě
Vystupují:
KAI TRACID (D), M.I.K.E. aka PUSH (BE), TOMCRAFT (D), JOHAN GIELEN (NL), ORBITH (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika