Mini interview s Josephem Armani

Mini interview s Josephem Armani

14. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pořadatelé nám zaslali biografii a kratké interview s jedním z headlinerů, Josephem Armanim.
Málokterý DJ má tak zajímavou hudební historii jako Joseph Armani. Když mu bylo pět, vstoupil, jak vtipně píše ve své biografii, do showbusinessu, jako zpěváček, neporazitelný vítěz, oblastních písňových soutěží, vyhrál devatenáctkrát po sobě (!) s písničkou, kterou věnoval mamince.

Později zkoušel dráhu tanečníka a modela, zapsal se do baletní školy, ale po roce zjistil, že to není to pravé a vyměnil baletní střevíce za magneťák a novou vášeň pro sestavování různých hudebních kompilací a u toho vlastně zůstal dodnes. Od čtrnácti hraje z gramofonů, během let vypiloval styl téměř k dokonalosti, dnes patří k výjimečným Djům s originálním stylem, plným diářem a slibnou budoucností. Hrál house, trance, techno, v podstatě prošel klasickým DJ vývojem, aby se propracoval ke zvuku, kterým dnes rozjíždí klubovky i velké parties.

Od roku 2000 žije v Berlině, tam potkal Corvina Daleka a začal produkovat. Debutoval na Flesh Records, skladbou Ride Me, stala se taneční nahrávkou roku 2001. Po vítězství v kategorii nejlepší umělec roku v prestižních Malta Music Awards, projel Joe dlouhý seznam evropských klubů, nezapomenou na něj v Polsku, Holandsku, Itálii, na Slovensku, v Chorvatsku, Řecku, Španělsku a Rusku. Přitom se pořád vracel do studia a produkoval nový materiál, spojil se s Janem Kesslerem ze Stuttgartu a společně nahráli Infatuation, vyšla v roce 2004 na francouzském F*** Me I´m Famous a také u švédské Joia Records. Skladba okamžitě atakovala špice Top 10 celebrit jako David Guetta, Eric Prydz, Pete Tong, Paul Van Dyk, Deep Dish, Roger Sanchez, John Digweed, Fergie a dalších. Zajímavá smlouva s Joia Records na sebe nenechala dlouho čekat, díky Joia spolupracuje Joe s talentovanými Stevem Angello a Sebastianem Ingrosso.

Na Maltě, kde je Joe Armani miláčkem taneční scény, založil DJ školu, ta vychovává nové talenty, kdo ví, třeba tady ve stylově rozdělených kursech vyrůstá nový Carl Cox, Armand Van Helden nebo Paul Van Dyk. Škola má vynikající jméno a žáci mohou trénovat na nejlepší technice, pod vedením skvělých učitelů. Kromě pedagogických, vyvíjí Joe také další aktivity napomáhající k rozkvětu maltské scény, je jedním z předních organizátorů parties na ostrově, každý měsíc si jeho akce pochvalují více než dva tisíce nadšených clubberů.

26. května budete mít jedinečnou možnost prožít vystoupení Josepha Armaniho v pražské T-Mobile aréně, kde zazáří po boku přátel Steve Angella, Michaela Buriana a Paul Van Dyka.


Jak se těšíš se na pražskou akci s Paul Van Dykem?
Samozřejmě, že se na květnové vystoupení v Praze moc těším. Nebude to moje česká premiéra, už jsem u Vás hrál, ale ještě nikdy na tak obrovské party.

Jaké to je, hrát na party se samými přáteli?
S Michaelem Burianem jsme už hodně dlouho dobří kamarádi, často se navštěvujeme, navzájem se zveme na akce. Když jedu hrát za kamarádem, jako je Michael, jsem v klidu, cítím se báječně, vlastně jako doma.

Chceš něco vzkázat svým fanouškům v České republice?
Šetřte si enegii na 26. května, rozjedeme to!!!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika