Vibrations: Promyšlený line up a designový skvost

Vibrations: Promyšlený line up a designový skvost

16. 04. 2006  |  Autor: Kollba  |  Komentáře (1)
Takže Vibrations už je zcela za námi- Brno i Praha. Organizátoři udělali pěkný kus práce, odměnou jim byla obrovská návštěvnost obou parties a pochvaly hrnoucí se ze všech stran. A jak se tam líbilo Vám?
Takže Vibrations už je zcela za námi- Brno i Praha. Organizátoři udělali pěkný kus práce, odměnou jim byla neuvěřitelně velká návštěvnost obou parties.

V Praze jsme měli možnost poslouchat muziku hned ve třech sálech (na rozdíl od brněnského Ronda), takže bylo opravdu z čeho vybírat. Line up byl stejně dobře propracovaný v obou městech, takže už bylo dopředu jasné, že o zábavu bude postaráno.

Vibrations

Svou muziku a také sami sebe zde prezentovali: Tom Middleton (UK), Eric Prydz (SWE), Andy Cato (UK), High Contrast (UK), Scratch Perverts (UK) a mnoho dalších.

Jedním z nejlepších DJ’s se bezesporu stal Tom Middleton, který svůj set začal svižným tempem známých rytmů z popového světa - Christina Millian, Emma Bunton- What I am a Gorillaz, kteří v poslední době zazněli skoro na každé party. Tento start nalákal většinu návštěvníků k Vibrations stage, kteří se už po celý set bavili jen zde. DJ pokračoval ve svém osvědčeném stylu známých hitů- Nirvana, Blur- Song 2. Ke konci se rozezněla známá melodie Clocks od Coldplay a to dovedlo všechny k varu. Tímto přístupem k hudbě si získal většinu lidí a stal se pro ně hvězdou večera.

Vibrations

Zatímco na Vibrations stage hrál Middleton, jsme na Euphoria stage mohli slyšet hrát: Kogiho feat. MC Lin Dee, kteří se asi nechali nakazit Middletonem a zahráli např. známou hitovku- Loose Control (Fatman Scoop). Ale s tou komercí to zase až tak nepřeháněli.

Po Middletonovi zahrál Eric Prydz, který se proslavil díky svému songu Call on me (jak jistě všichni ví). No i když se asi neproslavil díky písničce, ale díky klipu k tomuto songu. Jeho set se naprosto lišil od předešlého. Hodně lidí se proto odebralo zase nabrat dech do pohodového chill outu, ale v průběhu Prydzova setu se hlavní stage zase solidně zaplnila.

Vibrations

Andy Cato také předvedl výbornou show- svou muziku doplnil africkými bubny, které nikdy nic nezkazí, právě naopak- bubny teprve dodají muzice ten opravdový šmrnc, který se na výsledném znění projeví nemalým podílem. Bubny byly super nápad, na který bude ještě hodně lidí dlouho vzpomínat.

Posledními DJ’s na Vibrations stage se stali Cubik vs. Tvyks, kteří si udrželi vražedné tempo, a tak se lidé protancovali až do samého konce.
Během noci jsme mohli slyšet známější songy (Sweet dreams), ale samozřejmě i kvalitní taneční melodie, které dokázaly zpestřit celou akci.

Fotoreport z této akce naleznete zde.

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Power
17. 04. 2006 | 15:17:18
+0 | -0
Kollba je hodně šikovná..hezkýý
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika