Czech This Future 11 - Resurection Edition

Czech This Future 11 - Resurection Edition

18. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po letní výroční desítce se promotérský tým Czech This Future rozhodl oživit celý koncept několika novinkami. Těšit se tak (mimo jiné) můžete zcela určitě na nová zajímavá djská jména.
Koncept vznikl před pěti lety a vzal si za cíl představovat publiku nadějné DJ´s z více subžánrů taneční hudby. Nejinak tomu bude i v jedenáctém pokračování s podtitulem Resurection.

Novinkou tohoto vydání bude druhá stage. Tu budou hostit známí rezidenti Tigi s Alexx van den Berg, kteří vám naservírují TechTrance a TechHouse. Tyto dva známé matadory doplní mladý Sandeagle společně s Majklhauske.

Jak už podtitul Resurection sám o sobě napovídá, dojde k zásadnímu oživení - což se týká zejména hlavní stage. Chtě nechtě jsme opustili zajeté koleje a přinášíme vám čerstvou krev. Proběhne i jedna premiéra. První vystupující bude (kromě prvního hraní před lidmi) historicky poprvé za konání CTF (něčeho se chytněte) ŽENA. Po té hromadě pánů jsme si řekli, že už je to příliš "párková" sešlost a tak jsme oslovili naši kamarádku Star Guitar

Druhým jménem, na které vás budeme lákat je Sandeagle – vězte, že tenhle pán bude hrát na hlavní stage nečekaně brzo - budiž to příslibem toho, jaký masakr na vás tentokráte čeká.

Dalším do party bude pražský DJ Revolt. Revolt si vždy liboval v tvrdších stylech, prošel si dlouhou a letitou cestou, než se téměř vrátil ke kořenům a objevil kouzlo a údernost stylů hard dance a hard trance, nebo jednodušeji, jak on sám s oblibou říká: ELECTRONIC KICKIN' MUSIC. Definice je to přesná, protože jeho nakopávající beaty sundají každého ze židle. Bude se jednat o jeho avizované definitivní loučení se s DJingem? Pověsí po Czech This Future opravdu sluchátka na hřebík? Doufejme že ne.

Sekec - mazec v podobě Hardstyle setu přijde o něco dřív, než jste zvyklí. Loňské vystoupení dvojice Milestorm vs. Ian Rai bylo natolik kladně hodnoceno, že jsme je pozvali i letos. HarderStyles jsou na vzestupu a není se tak čemu divit, když jim pro tentokrát dáme větší prostor.

Historicky první (bratrsky) zahraniční hvězdou bude slovenský řezník, mistr mixu Koffos. Do Prahy tento DJ a organizátor zavítá po několikaměsíčním vyjednávání s jeho bookingovou agenturou, kdy jsme opravdu rádi, že se nám podařilo shodnout na jediném volném termínu v jeho nabitém kalendáři. Jsme velice rádi, že vám konečně budeme moc představit atmosféru z holandských hardcore parties a festivalů.

Druhé jméno "řezníka", které Vás v průběhu večera přímo rozdrtí je Majklhauske aka M*H*. Na Czech This Future se už tenhle pán představil v několika hudebních polohách - tentokrát to bude ta pro něj asi nejpřirozenější - říznější muzika z hard vod EDM rybníčku.

Celou noc zakončí člověk, který si nečekaně tuhle úlohu zkusil i loni – Joe Cormack. Jeho loňský set nezůstal bez povšimnutí. S radostí, vám sdělujeme že tento pán si tentokráte pro vás přichystal klasický set Tranceových kousků za poslední dekádu. O důvod víc proč vydržet do samého konce.

Samozřejmou součástí každé CTF je oslava několikerých narozenin – tentokrát můžete popřát (jako již tradičně) zakulacenému Honzínovi a stále mládnoucímu Gizmovi – vítán bude ale každý – proč sedět doma, když můžete parádně zapařit na CTF 11. Hlavně mějte na paměti, že předpíjet jinde, než v Tousteru, je holý nesmysl, když na baru panují lidové ceny!

Lineup:
20:00 – 21:30 Star Guitar
21:30 – 23:00 Sandeagle
23:00 – 1:00 Revolt
1:00 – 2:30 Milestorm & Ian Rai
2:30 – 4:00 Koffos
4:00 – 5:00 M*H*
05:00 – ??? Klasický trance set za poslední dekádu (2002 – 2012) by Joe Cormack

www.touster.cz

Dodal: Petr Machota
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CZECH THIS FUTURE 11 - RESURECTION EDITION

Sobota 1. 12. 2012
Vstup: Zdarma
Vystupují:
Koffos, Revolt, Star Guitar, Sandeagle, Milestorm b2b Ian Rai, Majklhauske (M*H*), Tigi, Alexx van Den berg, Joe Cormack
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika