Virgil Enzinger gratulantem Techno animals

Virgil Enzinger gratulantem Techno animals

19. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Party Techno animals hlásí šesté pokračování a současně první výročí. V pátek 7.prosince se v klubu Touster představí lahůdka v žánru techno. Dorazí sem totiž lord dark techna, rakouský dj a producent Virgil Enzinger.
Virgil Enzinger je legendou evropské techno scény. Na svém kontě má nespočet vydaných skladeb ať už svých vlastních anebo ve spolupráci se světovými producenty jako Chris Liebing, The Advent, Sven Wittekind, Eric Sneo, Ken Ishii, Bas Mooy, Tom Hades, Brian Sanhaji, Glenn Wilson, A. Paul a další. Svou tvorbu vydává na labelech I.CNTRL, CLR, Kombination Research. Virgil vlastní take dva exkluzivní labely - I.CNTRL věnovaný stylu dark techno a U.CNTRL pro dark electronica a další žánry. Jeho skladby a remixy jsou standardem v repertoáru na radio shows jako Dave Clarke's WHITE NOISE nebo Dr. Hoffmann's BLINDSPOT.



Virgil je považován za hlavního představitele stylu dark techno. O tom přesvědčil publikum na festivalech jako jsou Kazantip, A-Zov festival, Nature One nebo DEFQON 1, dále v světových klubech jako jsou TRESOR (Berlín), FABRIK (Madrid), Libertin (Melbourne) a dálší. Vy budete mít možnost si jeho nezapomenutelný dark techno set premiérově v České republice poslechnout live v oblíbeném pražském klubu Touster.



Facebook: https://www.facebook.com/virgilenzingerofficial
Soundcloud: http://soundcloud.com/virgilenzinger


Tohoto mistra ve svém oboru na hlavní stagi podpoří pražští Destroyer a Keeper, kteří zde zároveň oslaví své narozeniny, brněnský Nois a rezident Techno Animals Adam Cloud.

Na lounge stagei, která se stala oblíbenou součástí této party, bude znít po celou noc deep-house a tech-house. O skvělou atmosféru se vám zde postarají rezident brněnského klubu Perpetuum DJ Deivis, člen projektu Deep Smoke DJ Rob Smile, Proud –M DJ Pete Walk a pražský Random.

Pokud chcete využít jedinečné nabídky zlevněného vstupného na tento exkluzivní mejdan, potvrďte se v události na https://www.facebook.com/events/298898313544546/ a získáte vstup za 100 Kč.

Více informací a rezervace v klubu Touster; email: info@touster.cz nebo na tel. číslech 732 555 522, 605 000 666.

Dodal: Adam Kloud, Techno Animals
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TECHNO ANIMALS

Pátek 7. 12. 2012
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
VIRGIL ENZINGER, Adam Cloud, Destroyer, Keeper, Nois, Deivis, Rob Smile, Pete Walk, Random
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika