Jediný koncert The Cranberries v ČR

Jediný koncert The Cranberries v ČR

20. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rocková skupina The Cranberries se po více než deseti letech vrací do Prahy. V Tipsport Areně 30. listopadu, v rámci světového turné k novému albu Roses, odehraje jediný koncert v České republice.
Irská čtyřčlenná kapela The Cranberries se během několika měsíců po svém vzniku stala celosvětovým fenoménem. The Cranberries prodali více než 30 milionů desek, vydali 8 veleúspěšných rádiových singlů a čtyřikrát se umístili v prestižním žebříčku Top 20 Billboard Albums. Hráli před miliony fanoušků po celém světě, několikrát dokonce i před papežem. Zdobili obálky nejslavnějších časopisů a účastnili se prestižních talkshow. Po několikaleté pauze, ve které se věnovali svým rodinám, se s obrovským elánem vrátili s novou, v pořadí šestou, studiovou deskou Roses, která obsahuje 11 zcela nových písní. Ty se opět nesou v jejich tradičním duchu – originální, pohodové melodie, skvělý akustický zvuk, vyzrálé texty zkoumající různé okamžiky a zvraty nevyzpytatelné životní cesty člověka a výjimečný hlas Dolores O’Riordan. Vydání alba se kapela rozhodla spojit s koncertním turné. „Jsem ráda, že opět hrajeme po celém světě, chyběl mi celý ten kolotoč koncertování, nahrávání desek a vůbec očekávání, co krásného se nám ještě podaří fanouškům přinést a jak na to budou reagovat,“ řekla Dolores O’Riordan.



Předskokankou pražského koncertu The Cranberries bude populární slovenská zpěvačka a bývalá členka skupiny Peha Katarína Knechtová. Spolupráci si vyzkoušeli už na říjnovém koncertě v Bratislavě, kde jim aplaudovala až po střechu zaplněná Incheba Aréna.

Svým comebackem The Cranberries zaplňují díru v žánru akustického rocku, která tam po nich před lety zůstala. Nikdo totiž nedokázal přijít s tak originálními melodiemi a celkovým hudebním projevem, aby The Cranberries mohl plnohodnotně nahradit. Každý jejich koncert je jedinečným a neopakovatelným zážitkem, nepropásněte šanci být 30. 11. v Praze u toho!

Dodal: Alice Titzová
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: THE CRANBERRIES

Pátek 30. 11. 2012
Vstup: stání - 790 Kč, stání u podia - 990 Kč, sezení Silver - 990 Kč, sezení Gold - 1 290 Kč, sezení Platinum - 1 590 Kč
Vystupují:
Cranberries, Katarína Knechtová
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika