Prosincové Free Mondays v Roxy

Prosincové Free Mondays v Roxy

28. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už jen tři pondělky zbývají do Štědrého dne a přesně tolikrát se letos v Roxy uskuteční letošní poslední Free Mondays. První prosincové pondělí to zde rozbalí divocí Le Pneumatiq. Týden na to zde proběhne warm up na Christmas party a 17. 12. v Roxy oslaví narozeniny dj Rusty Fox.
3/12 FREE MONDAYS live LE PNEUMATIQ
Pražská skupina Le Pneumatiq přichází na konci roku se zásadní zprávou. Téměr po sedmi letech opouští kapelu jeden ze zakládajících členů - MC Adrenalin. Důvodem odchodu MC Adrenalina z koncertních pódií je jeho přání věnovat více času rodině. MC Adrenalin odehrál v dresu Le Pneumatiq takřka 200 koncertů a nahrál dvě desky - Beat Safari (2007) a Seven Sisters (2012). Na místo MC Adrenalina však získali Le Pneumatiq více než dostačující náhradu - jejich řady posíluje zkušený a talentovaný MC Turner! Kapela si začínající spolupráci s MC Turnerem nemůže vynachválit. V současné době se tedy začíná rodit repertoár "nových" Le Pneumatiq, čehož důkazem je právě vycházející singl New World Order. Jelikož se Le Pneumatiq chtějí důstojně rozloučit s MC Adrenalinem a zároveň přivítat MC Turnera, připravili speciální předvánoční koncert v pražském klubu Roxy, který proběhne v rámci Free Mondays! Na tomto koncertě se exkluzivně představí oba dva zpěváci a skupina tedy zahraje jak staré skladby s MC Adrenalinem, tak úplné novinky s MC Turnerem.



10/12 FREE MONDAYS CHRISTMAS PARTY Warm Up

V květnu Flattus v ROXY pokřtili nové EP a teď se do Dlouhé 33 vrací, aby slavnostně představili nový klip k songu Hoříš. Asistovat při tom navíc bude talentovaná zpěvačka a muzikálová herečka Eva Burešová, která zazářila v soutěži Česko-Slovensko má talent 2011. Čtyřčlenná crossover-rocková kapela Flattus se pohybuje na české hudební scéně již přes deset let a krom stovek koncertů v domácích klubech i na festivalech se může chlubit také úspěchy v hitparádě rádia Rock Zone Andělská dvacítka či prvním místem v pořadu Pomeranč na ČT, které získala s klipem k songu Timeout (2008). Společně s Flattus vystoupí v ROXY také početná kapela 4signs, dříve známá jako The Loou, jejíž sound v sobě mísí vlivy d"n"b, dubstepu, dance, funky či popu. Lepší než škatulkovat, je ale zakusit energickou muziku 4signs naživo, k čemuž je koncert v ROXY ideální příležitostí. Po koncertech pak bude večírek pokračovat warm upem na Christmas Party, jehož hlavní hvězdou bude zkušený německý DJ a promotér Luke Sun, který si kromě renomovaných evropských klubů zahrál už také např. v USA či Kanadě. "Krýt záda" mu budou velepopulární slovenský DJ a legenda čs. taneční scény Toky a domácí DJs Subgate, Džejar & Roger Venzent.



17/12 FREE MONDAYS n" RUSTY FOX B-Day

Moravský DJ a promotér Rusty Fox se DJingu věnuje déle než patnáct let a během své kariéry si zahrál už snad ve všech předních tuzemských klubech i na řadě velkých parties jako je třeba brněnská Apokalypsa. dobře ho znají také pravidelní návštěvníci Free Mondays, pro něž si tentokrát připravil hodně speciální předvánoční mejdan, na kterém kromě nadcházejících svátků hodlá divoce slavit také své narozeniny. A nebude v tom rozhodně sám! Společně s ním totiž 17. prosince v ROXY zahraje v Británii usazený slovenský producent a DJ Jozef Michalik, jenž pravidelně hraje v takových klubech jako Ministry of Sound či Motion. Dále se můžete těšit na sety Rustyho věrného souputníka Papioil z JZD promotion, DJe Lucashe z Uherského Hradiště a rezidenta klubu Touser Tokatka, který je ovšem velmi častým hostem také v ROXY. Žánrově tak čekejte energický mix stylů jako funky, progressive, techno, tech-house či deep house, který vás zaručeně roztančí a náležitě naladí na poslední dny roku 2012.



www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FREE MONDAYS

Pondělí 10. 12. 2012
Vstup: zdarma
Vystupují:
Flattus, Eva Burešová, 4 SIGNS, Luke Sun (DE), Toky (SK), Subgate, Džejar & Roger Venzent
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika