Trance & Progressive kalendář 12/2012

Trance & Progressive kalendář 12/2012

04. 12. 2012  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Počet klubových akcí je zhruba stejný jako v minulých měsících. Blíží se konec roku a nejeden z klubů prožije jeho grandiózní zakončení. Fanoušci trance a progressive se mohou těšit na Ferryho Corstena, Sied van Riela, Solarstone a nebo na Tomcrafta.
08. 12. - Ferry Corsten Full On 2012
Holešovický klub SaSaZu si na druhou sobotu v měsíci prosinci pozval holandskou DJskou legendu. Po několikaleté pauze v Praze vystoupí Ferry Corsten. Připravena bude audiovizuální show a po jeho boku se představí Sied van Riel v b2b setu společně se Solarstonem. Nebude chybět český Michal Poliak.

07. 12 - MindCircus
Na první pátek v prosinci si brněnský klub Perpetuum připravil další vydání noci MindCircus, na níž přijala pozvání legenda slovenského progressive Tomáš Haverlík. Sekundovat mu budou E-motion Bros (Štěpán Bruck & Michal Vyrys), TyPhone, Stupid Villagers a Sheala.

14. 12. - Dream
Další díl party Dream se uskuteční v pátek 14.prosince a zahrají Matamar, Boxi, David Justian, Rossignol a Matt Zeke.

21. 12. - Devastator With Le Bask
Než se uskuteční předpokládaný konec světa, přijďte do pražského klubu Matrix. Zničit vás přijedou hned tři němečtí devastátoři - Le Bask, Derange a Nh3. Na večírku dále zahrají domácí Hungry Beats, Swedza, Dirty-Z, Neuf, Ychy, Calgarry a Mephisto.

21. 12 - Dj Tomcraft
Vsetínský klub VivaDance zažije návrat legendy. Přijede zahrát jeden z předních německých Djs - Tomcraft. O domácí doprovod se postarají Junior Jan, Kaisersoze, Martini, Peter Damage a Smoke.

21. 12. - Evolution Special
Rezident pravidelné klubové noci Evolution v ostravském Fabricu Martin Gredner se rozhodl na party Evolution oslavit své narozeniny. Zahrát a popřát mu přijede slovenský ReOrder. Dále se představí Hydrophonic Coobcha a Martin O'Tray

29.12 - Spitfire X-Mass Edition
Pokračování hardstylové a hardcorové noci s názvem Spitfire proběhne i o Vánocích. Kde jinde by se mohla akce pořádat, než v pražském klubu Touster. Těšit se můžete na nefalšovaný hardcore a hardstyle. Během noci vystoupí Milestorm, Raweez (SK), Heavy Noizes (SK), Dark T & Zwelwe aka Gabber.cz DJs a Tosha.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika