Odhalí PHNTM na Aquaphonicu svoji tvář?

Odhalí PHNTM na Aquaphonicu svoji tvář?

18. 12. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Když vstoupí na scénu, jeho tvář bezpečně poznáte mezi desítkami dalších djs. Vždy ji totiž zakrývá prostá bílá maska, kterou zásadně nikdy neodloží. Skutečnou identitu si americký dj a producent PHNTM úzkostlivě střeží a právě jeho záhadnost v kombinaci se skvělým hudebním stylem přitahuje na akce s jeho jménem tolik fanoušků.


Maska podle něho umožní posluchačům se soustředit pouze na hudbu, kterou PHNTM hraje, a nikoliv na jeho tvář. Vyprodává tak kluby a plní festivaly po celém světě, do České republiky zavítá teprve podruhé. V pátek 28. 12. bude zahraničním hostem největší severočeské party AQUAPHONIC 2012 v Kulturním centru 101010 v Liberci Vratislavicích.

PHNTM se podařilo stát se hned dvakrát nejprodávanějším interpretem na serveru Beatport a se skladbou „Dead Space“, na které spolupracoval s Umekem, se na první příčce udržel dokonce měsíc. V současné době tracky podepsané PHNTM vydávají světově známé labely, jako jsou 1605, Toolroom, Great Stuff, BluFin, Hotfingers, Definitive a Skint. Vedle toho vede vlastní vydavatelství Neptuun City zaměřené na originální hudební styl, který sám pojmenoval jako Tech-funk, tedy směsici house, techna i tech-house ve všech funky variantách. Zde vychází nejen jeho tvorba, ale i dalších producentů jako jsou např. WhiteNoize, Phunk Investigation, Raul Mezcolanza, Tomy DeClerque, Hertz či Rydel. Jak sám PHNTM říká, jeho cílem je vydávat zde kvalitní muziku, nikoliv velká jména, která nemusí být vždy zárukou prvotřídní hudební produkce. Prostor tak zde dostávají i nadějní mladí umělci, jako jediný Čech se mezi tvrdou konkurenci zájemců na Neptuun City probojoval DJ a producent Pompeiy



Sám PHNTM je autorem či spolutvůrcem více než třech desítek skladeb a jeho rukopis nese i dvacítka remixů. O jeho hudebních kvalitách svědčí i to, že o spolupráci s ním stojí taková jména jako Umek, Christian Cambas nebo Joey Beltram. PHNTM se však nebojí pustit se do předělávky klasik jako „Stayin´ Alive“ od Bee Gees, ale také skladeb od Eminema nebo Basement Jaxx.



www.aquaphonic.cz

Dodal: Darina Boumová, 4info
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AQUAPHONIC

Pátek 28. 12. 2012
Vstup: 220 Kč / 259 Kč
Vystupují:
PHNTM (USA), LADIDA, CHRIS SADLER, MIQUEL, ROGER VENZENT, TGT & ZDENEK MALICH, POMPEIY, FORBIDDEN SOCIETY, AKIRA, KATCHA, WAB PROJECT, MINT, TACTICAL & OKAN, DŽEJÁR, 2TAKT, ANDREWJ & SANNY, MILO, WAXWORK, SHARK8
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Marcel
23. 12. 2012 | 14:06:38
+0 | -0
Tak jasne, je to image, ale slusne se tak odlisuje a navic on hraje fakt super. Tesim se.
radwek
19. 12. 2012 | 15:34:56
+0 | -0
Se v tom musí strašně potit a nevidět na knoflíky a desky atd, zdá se mi to až moc nahoněné, zas takovej frajer není, aby na něj každý čučel místo poslechu jeho hudby. Je to komické spíše, něco jako Deadmau5.....atd.
SOUTĚŽTE
AQUAPHONIC, 28.12. KC Vratislavice Liberec
2x2 vstupy + 2xCD kompilace DJ Miquela Massive progressive
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika