Creative party s Ladidou

Creative party s Ladidou

03. 01. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
První Creative party v roce 2013 proběhne 11. 1. v pražském Chapeau rouge s headlinerkou Ladidou, slovenským Slavocem, Subgatem, Wildou, Nkypem a Caymanem.
Special Grower a Hell studio vám přináší další díl vypečeného eventu Creative, který byste si rozhodně neměli nechat opět ujít. Ten poslední byl opravdu famózní a narvaný parket až do samého konce mluvil za vše!

Headlinerem lednového dílu bude první domácí djka Ladida, která během své více jak 17-ti leté kariéry vystoupila po boku předních světových es jako je Carl Cox, Laurent Garnier, dj Hell, Dubfire nebo Marco Carola. Se svým recordbagem zcestovala snad všechny kouty světa a na svém kontě má řadu úspěšných releasů.



Po dvouměsíční pauze se Creative party vrací slovenský bard Slavoc, který patří mezi uznávané osobnosti tamní elektronické scény a jehož vystoupení na tomto eventu měli vždy velmi pozitivní reakce publika.

Třetím hostem lednového Creativeu je domácí Wilda. Nesporný talent, který projevil během velmi krátké doby za mixem, ho vyšvihl na eventy typu Mácháč festival, Circus s Gregorem Tresherem, festival Czech house paradise a jakožto vůdčí osobnost pražského klubu Touster také na tamní večírky, kde vystoupila celá řada zahraničních umělců.

Posledním hostem je zástupce producentského seskupení Anomal Planet – Cayman, od kterého se můžete těšit na tracky z jeho vlastní dílny.

Nesmíme zapomenou na rezidenty eventu – Subgatea a Nkypa, kteří se taktéž postarají o nabitou atmosféru tohoto večera!

Oficiální afterparty proběhne v klubu Studio 54 – Hybernská 38, Praha 1.

Kompletní informace naleznete na www.chapeaurouge.cz a facebooku https://www.facebook.com/events/322222471217058/?context=create

Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CREATIVE

Pátek 11. 1. 2013
Vystupují:
Ladida, Wilda, Cayman, Nkyp, Subgate
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
CREATIVE, 11.1. Chapeau Rouge
1x poukaz Hell.cz, 1x poukaz Specialgrower.cz, 4 vstupy; 1x poukaz Hell.cz, 1x kuřácké potřeb, 2x vstup; 1x kuřácké potřeby, 2x vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika