Patrick DSP headlinerem My name is techno

Patrick DSP headlinerem My name is techno

13. 01. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ani v letošním roce nepřijdete o další várku poctivého techna na pokračování klubové noci My name is techno, která proběhne opět v útrobách pražského klubu Touster 19. ledna 2013. Headlinerem je tentokrát propagátor old school soundu Patrick DSP.
Patrick DSP je dj a producent, zvukový inženýr, sound designer a především také bavič, hrající na zásadních techno akcích po celém světě. V České republice jste ho měli možnost slyšet poprvé loni na party Meltdown v Brně na Favále a je pro nás obrovská čest přivítat tohoto mistra poprvé v Praze. Je majitelem labelu Unknown forces a Hardsignal, vydával a vydává své tracky na spoustě zásadních techno labelech, např. Submissions, Planet Rhythm, Kne´deep rec. a dalších.



Sekundovat mu budou další ostřílení techno borci, jako jsou pražský techno producent Destroyer, vydávající své tracky na labelech jako jsou Naked lunch, Hybrid confusion, Elektrax rec. a další, dále už na scéně dlouho se pohybující dj Zwooky z dnes už neexistujícího uskupení tektoys.org. Posledními vystupujícími jsou Techno connection DJs aka LamyCZ a Shimita.

www.touster.cz

Dodal: Štěpán Ježek, Touster
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MY NAME IS TECHNO

Sobota 19. 1. 2013
Vstup: 130 Kč
Vystupují:
Patrick DSP, DestroyER, Zwooky, LamyCZ, Shimita 2nd stage: Biker, Ironiq, NeGatyFF, Clubbingboy
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika