E-motion s podtitulem Always one step ahead

E-motion s podtitulem Always one step ahead

13. 01. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jsou tomu 3 roky, co se naposledy odehrála v klubu Fléda trance akce E-MOTION. Tato party má za sebou 24 českých premiérových vystoupení djs, kteří byli, nebo jsou právem řazeni mezi to nejlepší, co se na poli trance nachází.
Vzpomenout můžeme na celou plejádu DJs: John O´Callaghan, Lange, Bryan Kearney, Airwave, Agnelli & Nelson, Menno de Jong, Activa, 4 Strings, Darren Tate, Ferry Tayle, Sophie Sugar, Corderoy, Joonas Hahmo, Claudia Cazacu, SolarStone, Martin Roth, Simon Patterson, Adam White, Mike Foyle, Airbase, Ronski Speed, Will Holland, Sergei Shkuroff, Mike Wind. Ti všichni byli v České republice vůbec poprvé.

A jak tomu bude na díle, který se uskuteční 22. 3. 2013 v klubu Fléda?
Zůstaneme u tradice, přesně jak nám velí podtitul této akce Always one step ahead. Opět se bude jednat o premiéru v naší zemi. Do klubu Fléda míří, anglický producent a autor skvělého remixu legendární skladby Alt F4 + Alt F4, zástupce labelu Armada a Anjunabeats - DAN STONE.



Druhý zástupce se již u nás dvakrát představil, ale díky velikosti klubu a technickému zázemí, nebylo možné si toto vystoupení vychutnat naplno. Zástupci Afterglow a Coldharbour rec., německé live duo WELLENRAUSCH.

Co by to bylo za party bez rezidentů. STEPAN BRUCK a VYRYS pilně pulují svůj progressive sound, který představí i na této party. Jako support hlavní stage se představí Free Gate, Joe Cormack a Najgecc.

Druhá stage ve znamení techhouse a deephouse v režii COME IN City
COME IN City je akcí, která navštěvuje kluby po celé republice. Na této akci vystoupilo i eso ze stále Plus 8 a Drumcode Sam Paganini. Do Brna se tato akce stěhuje právem na E-MOTION.

V rámci této stage vystoupí německá DJane, zástupkyně berlínského soundu CHRISTINE LAU. Těšit se můžete i na sety od jejich německých krajanů, kterými jsou KASTER CORDALIS a ANDREAS TONAR. Support těmto DJs vytvoří Deivis, Sonja a Segment.

KASTER CORDALIS - WISPCAST


Co říct závěrem?

Čeká nás opět tradiční E-MOTION, která si za dobu své existence našla mnoho příznivců a fanoušků. Čekejte opět tu skvělou atmosféru, příjemné dekorace, skvělý zvuk a light show by Cyberlights. Další informace, včetně rozhovorů, představení DJs, setů a mnoho dalšího čekejte v následujících týdnech.

Předprodeje na tuto akci začínají 1. 2. 2013 a vstupné činí 200,-Kč v předprodeji a 250,-Kč při koupi vstupenky na místě.

Kompletní a aktuální informace naleznete na oficiálním Facebook profilu www.facebook.com/emotionczofficial

Dodal: David Linhart
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

E-MOTION – ALWAYS ONE STEP AHEAD

Pátek 22. 3. 2013
Vstup: 200 Kč / 250 Kč
Vystupují:
DAN STONE WELLENRAUSCH live STEPAN BRUCK vs. VYRYS Free Gate, Joe Cormack, Najgecc Second stage: CHRISTINE LAU (DE) KASTER CORDALIS (DE) ANDREAS TONAR (DE) Sonja, Deivis, Segment
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika