Trance & Progressive kalendář 02/2013

Trance & Progressive kalendář 02/2013

30. 01. 2013  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Fandové stylů Trance a Progressive se v únoru mohou těšit na klubovou edici party Trancefusion. Pozadu nezůstávají ani menší akce jako jsou Impress nebo Trance Waves. Hardstyle a Hardcore si pak budete moc vychutnat v plzeňském WATTu a v pražském Tousteru.
02. 02. – Trance Waves
Druhé a zároveň poslední vydání akce Trance Waves v klubu Touster proběhne v sobotu 2. února. I tentokrát je zajištěn nadupaný line up - těšit se můžete na domácí hvězdu Michaela C. Nenechte ujít jednu z posledních trance parties v klubu Touster, který přerušuje svoji činnost k 31. 3. 2013.

09. 02. – Trancefusion Old School Edition
Promotérský tým okolo Trancefusion si na druhou sobotu v měsíci připravil speciální klubovou edici oblíbené pražské trancové akce. Představí se zde jména jako Kai Tracid, M.I.K.E. aka PUSH live a Tomcraft. Po dlouhé době k nám také zavítá legenda Johan Gielen. O domácí support se postará Orbith.

16. 02. – Impress with Laydee Jane
Třetí sobotu v měsíci proběhne v Brandýse nad Labem v klubu Trinity Revisova party Impress. Jako hlavní hvězda se představí domácí Laydee Jane. Svými sety ji podpoří Pete Walk, Michael Calda, Cube a Revis.
 
16. 02. – Spitfire s DJane Deela
Únorový Spitfire bude opět patřit více Hardstylu a bude pod palbou neměcké headlinerky jménem Deela, která přiletí z magického Amsterdamu. Tato kráska není jen roztomilá dívka, ale umí s neskutečným elánem rozžhavit partypeople a naservírovat jim hardstylový set plný propracovaných zvratů a dynamiky.  Těšit se můžete také na Nix Fungata či BaseShiftera. O hardcorovou část noci se postará brněnský Marcus De Hard a uzavírat bude rezident Tosha.
 
22. 02. – Beat Distortion
Další šílenou party bude večer plný tvrdých beatů v Plzeňském klubu WATT. Zazní zde široká škála stylů od hardstyle, new style, old school, hardcore, gaber, industrial až po mainstream hardcore. K tanci a poslechu zahrají Dark Wizard, DarkWatcher, Nazgul, Raiden  NKI, VyrT-Core, Distruptor a Rob.R
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika