Ewert and The Two Dragons poprvé v Praze

Ewert and The Two Dragons poprvé v Praze

13. 02. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Indie-rockový band z Estonska s poetickým názvem Ewert and The Two Dragons vyjíždí na evropské turné a zamíří při něm i do pražského klubu Chapeau Rouge. Koncert se koná v úterý 2. dubna.
Estonská kapela vystoupí v České republice již podruhé – loni ji fanoušci mohli vidět na festivalu Colours of Ostrava v jejich „menší“ formaci. Do pražského klubu Chapeau Rouge zavítají ve své plné živé sestavě, která čítá členů hned sedm. Název kapely vznikl podle oblíbeného filmu leadera kapely, zpěváka a klávesisty Ewerta Sundjy. Jejich druhé album Good Man Down získalo hned několik ocenění, mimojiné cenu za nejlepší album roku 2012, a stejnojmenná titulní skladba alba získala cenu za nejlepší skladbu roku 2012. Ewertovi draci stihli vyhrát jednu prestižní cenu už i letos – a to sice European Border Breaker Awards.



„Hudba, kterou předvádí Ewert and the Two Dragons je hodně o akustickém zvuku kytary a jejím propojení s melodickými klávesami. V pobaltí jsou jasnými miláčky fanoušků i kritiky. Od vydání jejich druhé desky Good Man Down mají skvěle nakročeno – projeli různé festivaly napříč Evropou, ale třeba i Brazílii! Jen za rok 2012 vyhráli v samotném Estonsku pět různých prestižních cen - a my jsme moc rádi, že je můžeme v České republice opět přivítat,“ řekl zástupce pořadatelské společnosti Fource Entertainment.

Nenechte si ujít úplně první pražský koncert estonských dračounů Ewert and The Two Dragons, který se koná 2. dubna v pražském klubu Chapeau Rouge na 3. stage. Vstupenky v síti Tickepro.

http://www.fource.cz

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EWERT AND THE TWO DRAGONS (EST)

Úterý 2. 4. 2013
Vstup: 265 Kč
Vystupují:
EWERT AND THE TWO DRAGONS (EST)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika