Poslední informace k party Oxygen

Poslední informace k party Oxygen

14. 02. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tuto sobotu 16. února proběhne v klubu Staré Lázně techno party Oxygen, která bude hostit celkem 15 djs. Jako hlavní hosté se představí španělská dračice Fatima Hajji a legendární belgické bratrské duo Filterheadz. Přinášíme poslední praktické informace k akci.
Otvírací doba a vstupné
Vstup do Starých Lázní bude 16. 2. mimořádně umožněn už ve 20:30 hod. Přesně v tuto dobu začne svůj set i první DJ, kterým bude Franke. Sály Radiostage a Discotheque spustí hudební produkci tradičně ve 22:00 hod. Po celou dobu konání akce, se budou moci majitelé vstupenek za cenu 299,-, nebo vstupenek zakoupených v předprodeji 224,- Kč pohybovat po všech prostorách Starých Lázní (Hlavní Sál, Radiostage, Discotheque). Vstupné 80,- Kč bude zpřístupňovat pouze Radiostage a Discotheque, tyto klasicky dodrží standardní otevírací dobu a provoz ukončí okolo 5:00, Hlavní Sál skončí produkci nejpozději 7:00 hod. druhého dne. Po celou dobu konání akce budou moci návštěvníci opustit budovu Starých Lázní a následně se znovu vrátit. Vzhledem k tomu, že v rozmezí hodin 23:00 a 01:00 se budou tvořit fronty, dostavte se do klubu co nejdříve, abyste se vyvarovalipřípadnému čekání!

Bezpečnost
O bezpečnost návštěvníků a bezproblémový průběh se bude starat security agentura, na akci je přísný zákaz vnášení vlastního alkoholu, zbraní, drog, či jiných omamných a psychotropních látek. Během vystoupení Filterheadz a Fatimy Hajji bude přísný zákaz vstupu na pódium komukoliv, kromě akreditovaných fotografů a OXYGEN crew!



Bary a občerstvení
Bary budou zásobené kvalitními alko i nealko nápoji. Ceník je platný od znovuotevření klubu po rekonstrukci a výrazně snížil ceny celého sortimentu. Kromě dvou standardních barů na Hlavním Sále bude mezi sloupy po pravé straně sálu umístěn další obslužný Red Bull bar, na tomto do 23:00 hod. uplatníte startovací voucher, za který nakoupíte jakýkoliv Red Bull za 39,- Kč. Jídelní lístek obsahující minutky, které se v Lázních připravují, naleznete hned vedle fotografické zdi, kde vás rádi obsloužíme.

Šatny
Staré Lázně disponují objemnými šatnami, kde vám váš oděv za nízký poplatek uschová šatnář/šatnářka.

Parkování
V okolí klubu naleznete velké množství parkovacích ploch, avšak v případě jejich kompletního obsazení zamiřte za podjezd, kde naleznete další volné parkovací kapacity.

oxygen

https://www.facebook.com/events/450704608321234/

Dodal: Václav Bělík
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

OXYGEN PURE TECHNO ENERGY

Sobota 16. 2. 2013
Vstup: 199 Kč / 299 Kč
Vystupují:
FATIMA HAJJI (ESP) FILTERHEADZ (BE) ORBITH, MICHAEL J, GOLPE, FRANKE MICHAEL C, E-LITE, SUBGATE, PETE SANDERS, KIFLI, P!NK BOYZ, EXTASY DJs
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika