Trance & Progressive kalendář 3/2013

Trance & Progressive kalendář 3/2013

28. 02. 2013  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Fandové stylů Trance a Progressive se v březnu mohou těšit na hromadu klubové muziky. Znovuzrození zažije legendární brněnská party E-motion. Naposledy se uskuteční akce In Trance a nezahálí ani klub Perpetum se svým UpStreamem. Hardstyle a Hardcore si pak budete moc opět vychutnat v plzeňském WATTu a v Tousteru na posledním Spitfire!
01. 03. - Beat Distortion
Další šílenou party bude večer plný tvrdých beatů v Plzeňském klubu WATT. Zazní zde široká škála stylů od hardstyle, new style, old school, hardcore, gaber, industrial až po mainstream hardcore. K tanci a poslechu zahrají Dark Wizard, DarkWatcher, Nazgul, Raiden  NKI, VyrT-Core, Distruptor a Rob.R

01. 03. - In Trance 138 BPM Edition
Po velkém úspěchu IN Trance s Ferry Tayelem a Manuelem Le Sauxem je tu další, a to již páté, pokračování této clubery oblíbené trancové párty a to opět se zvučnými jmény. Tentokráte se můžete těšit na dva zahraniční hosty - Jamese Dymonda a Matta Skyera. Uskupení doplní trojice Reorder, Boxi a Rossignol.

08. 03. - UpStream
V brněnském Perpetuu se opět představí zajímavé a nadějné DJské tváře. Svým osobitým progressive soundem až tech-trancem se vás tentokrát pokusí zaujmout dvojka Dante Snero vs. PanJan ze Štramberka. Doplní je nováček Stanique Hell a ostřílená Sheala. Nebude chybět rezidentní dvojka Stepan Bruck & Vyrys.

08. 03. - Get Wipped with Wippenberg
Mág elektronické taneční scény se po roce opět vrací zpět do Prahy. Wippenberg a.k.a. Olaf Dieckmann známý svými hity „Chakalaka“ a „Pong“ vystoupí 8. března v SaSaZu. Lineup doplní duo BonTrip (Bon Finix vs. Tripmain), Marinos Castwell, Kifli a Finidi.
 
09. 03. - Spitfire last Flight With Touster
Již 9. března přiletí poslední díl party Spitfire! pod palbou slovenských mistrů HS & HC s podtitulem: LAST FLIGHT WITH TOUSTER! Dále se můžete těšit na slovenské matadory Heavy Noizes a Kizzah, které doplní domácí Happy Dj.  O hardcorovou část noci se postará slovenský Koffos a uzavírat bude rezident Tosha.
 
09. 03. - Alt+Trance
Trance Hub si pro svou první akci vybral Plzeňský klub PH+ . Na akci se předvedou hned dva zahraniční hosté - Estiva a Wezz Devall z Holandska. Společně s nimi se představí čeští Thomas Coastline, Proggyboy, Ib Duo, Prem van Skaal a Lucas Age.

15. 03. - Wonderland Army Edition
Klubová noc Wonderland přichází se svým jedenáctým pokračováním. V pátek 15. března přivítá holešovický prostor SaSaZu opět několik zahraničních hvězd, které budou vedle rezidenta Michala Poliaka součástí zcela nové show s podtitulem Wonderland Army. Jako hlavní hvězdy se představí ruské trio Swanky Tunes, holandský Dannic a slovenský Eddie Sender. Akci bude doprovázet legendární Mc Stretch, který mimo jené doprovázel akce typu Tiesto in Concert nebo Armin Only.

16. 03. - Crystal
Opět je tu pravidelná akce v ostravském klubu Fabric Crystal a s ním v Čechách velice populárním sympaťák San! Samozřejmě nebude chybět rezidentka party Laydee Jane a její věrný doprovod Martin Gredner. Show doplní Ringo a ve svém debutu na Crystalu se předvede Danny Bright v techtrancovém setu.

22. 03. - Emotion Alway One Step Ahead
Jsou tomu 3 roky, co se naposledy odehrála v klubu Fléda trance akce E-MOTION. Tato party má za sebou několik českých premiérových vystoupení djs, kteří byli, nebo jsou právem řazeni mezi to nejlepší, co se na poli trance nachází. Tentokrát se můžete těšit na zástupce labelu Armada a Anjunabeats Dana Stone. Za Coldharbour recordings se představí německé duo Wellenrauch. Domácí barvy budou hájit rezidenti  E-MOTION Stepan Bruck & Vyrys. Dále se představí Free Gate Najgecc Second a Joe Cormack.

23. 03. - Trance Stage Live
Radioshow Trance Stage zanedlouho oslaví rok své existence a její průvodce,  Joe Cormack přichystal na 23. března výroční párty do pražského klubu Touster. Na akci se vystoupí DJs a producenti, jejichž produkce se v Trance Stage objevuje. Vůbec poprvé se v ČR představí němečtí ASKII a Marc van Gale, premiérově živě vystoupí český projekt tranzLift a v b2b setu si s hostitelem Joe Cormackem zahraje německý producent Dave Cold. Headlinerem a velmi milým hostem je britská legenda Corderoy, který se do ČR vrací po čtyřech letech. Celý večer odstartuje v 21:00 DJ Vikinz.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika