Imagine Dragons připravili remixovou soutěž

Imagine Dragons připravili remixovou soutěž

06. 03. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kvůli velkému zájmu fanoušků byl pražský koncert Imagine Dragons přesunut do většího klubu SaSaZu. Cena vstupenek se nemění a již zakoupené vstupenky jsou i nadále platné. Nyní Imagine Dragons přicházejí se zajímavou soutěží pro talentované fanoušky. Týká se jejich dalšího hitu, tentokrát jde o skladbu It’s Time.
Vám všem, kteří máte hudební sluch a chcete vyzkoušet své schopnosti na skladbě Imagine Dragons! Je nám potěšením oznámit naši úplně první REMIXOVOU SOUTĚŽ se skladbou It’s Time. Jestli se chceš zapojit, stáhni si vokální stopu k téhle písničce a dej se do práce na svém vlastním provedení. Pro všechny detaily klikni na následující odkaz: http://www.imaginedragonsremix.com/?country=CZ

Vybereme jednoho vítěze z každé  účastnící se země: vítěz získá podepsanou blánu na bicí a jeho vítězný remix bude k poslechu online! Nemůžeme se dočkat, až uslyšíme s čím se přijdete!

Fource Entertainment drží palce všem odvážným soutěžícím! Těm co raději jen poslouchají, vzkazujeme, že se uvidíme 24. dubna v pražském klubu Sasazu!

http://www.fource.cz

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EWERT AND THE TWO DRAGONS (EST)

Úterý 2. 4. 2013
Vstup: 265 Kč
Vystupují:
EWERT AND THE TWO DRAGONS (EST)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika