Doc Scott a Freund Der Familie Na VPC

Doc Scott a Freund Der Familie Na VPC

12. 03. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Volnej Průběh Crossem se rozrůstá. Od pátého dílu se na dramaturgii večera nově podílí i pořadatelé festivalu Shotgun, kteří si na 30. března na dolní stage  pozvali zástupce berlínské Freund Der Familie. Jako host horní stage se představí drumandbassový dj  Doc Scott.
Slovo legenda je v případě Doc Scotta více než adekvátní. Stál u samotného zrodu drumandbassu a byl u všech jeho zásadních momentů. Skladba Here Comes The Drums je základním stavebním kamenem tohoto žánru, VIP Drums a Riders Ghost VIP jsou zase prvním singlem kultovního labelu Metalheadz, který Doc Scott založil s Goldiem, Shadowboxing se řadí vůbec mezi nejdůležitější dnb skladby. Na jeho labelu 31 records vydávali všichni, kdo v drumandbassu něco znamenají, a stejně jako svého času Grooveriderův Prototype byl zárukou jen té nejvyšší kvality. Doc Scott je však především brilantní dj s pověstným citem pro atmosféru, technicky bezchybným mixováním a tou nejvybranější selekcí. 30. března se předvede ve dvouhodinovém setu.


 
Deep houseoví Freund Der Familie jsou respektovaným producentských duem z Berlína, majiteli stejnojmenného vydavatelství a špičkovými dji, u nichž je na prvním místě stále vinyl. Označení deep houseoví v jejich případě není přesné, protože vydávají, tvoří i hrají nejrůznější polohy rovných beatů. Jako label nejsou striktně vyhrazeni jen na svůj vlastní deep house/techno sound ale i na ješte větší hloubky (série FDF RAW) nebo naopak na lehčí house/soulem nasáklé melodie (FDF SOUL). Jejich desky jsou často už na první pohled rozeznatelné ve větší hromadě díky svému originálnímu dizajnu.


 
Horní stage také ozdobí set našeho dlouhodobě nejlepšího drumandbassového dje Koogiho, který jako první tento styl v devadesátých letech představil českému publiku, je známý laserově přesnými mixy a bezchybnou selekcí. Zbytek line up na horní stagi tvoří Volnej Průběh djs Stanzim, Touchwood, Rade, AhZ a Nitrous. Vizuály připraví Trippl Krippl vjs. Shotgun stage bude pak kromě Freund Der Familie v režii Moorise, P. D. CH.&Silvestera Suske, Kellyse&Click Joea a Vje Mona.

http://www.facebook.com/events/343946379036696

Dodal: Ondřej Golis
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VOLNEJ PRŮBĚH

Sobota 30. 3. 2013
Vystupují:
Doc Scott (UK), Koogi, Touchwood, AhZ, Rade, Stanzim, Nitrous
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika