Oliver Mcgillick vydává Smokers Die Young

Oliver Mcgillick vydává Smokers Die Young

12. 03. 2013  |  Autor: Lukáš Pokorný  |  Komentáře (0)
Je povzbuzující vidět, jak se plány mění ve skutečnost. Když jsem před dvěma roky seděl v nekuřácké (!) kavárně Rozmar a zpovídal Olivera, který tenkrát příjemně překvapil jako předskokan LUNO, byl debut v nedohlednu. Píše se rok 2013 a na obzoru je křest Smokers Die Young.
Desku s všeříkajícím názvem produkoval momentálně půl metru nad zemí se vznášející Boris Carloff a svou troškou do nikotinového mlýna přispěl i Mejla z Vypsané fixy. Na úvod až dost.
 
Uhrančivá česko-australská melancholie mluvila už před dvěma lety jasně srozumitelným jazykem: trudomyslné stavy a zádumčivost naroubovaná na Oliverův podobně zabarvený hlas, podbarvená klavírem zaujala úplně přirozeně. Jednoduchý , čistý styl, trable, co čas od času řeší každý z nás. Taková malá klavírní terapie. Aneb jak říká Oliver: „Smokers Die Young je v podstatě uzavření jedné těžké životní etapy, během které pro mne hudba zastávala roli jakési duševní terapie. Je to deska o dospívání, o objevování sama sebe, je to o nešťastných láskách, ale je to také deska silně ovlivněna depresemi a úzkostlivými stavy. Následně ovšem také o motivaci a o tom proč člověk musí bojovat a za každou cenu jít dál. Je to taková moje osobní zpověď.“

oliver
 
Novinka se bude křtít 20. března v pražském Rock Café od osmi hodin za doprovodu poetického písničkáře Kuby Alexy a následně speciálního setu QOTA & Sleeping boy DJs (QOTA + Meyla /Vypsaná Fixa/).
 
„Smokers Die Young“ vychází pod labelem Championship Music v druhé půlce března 2013. CD bude dostupné 20. března v Rock Café, následně pak ke koupi ve fyzické nebo digitální podobě prostřednictvím internetových obchodů.
 
http://www.olivermcgillick.com
http://www.bandzone.cz/olivermcgillick
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika