Horkýže Slíže budou v Praze rozdávat Ganju

Horkýže Slíže budou v Praze rozdávat Ganju

19. 03. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již příští středu 27. března se do Prahy v rámci své československé tour přiřítí kapela Horkýže Slíže oslavující 20 let svého působení na hudební scéně. Celé turné je na delší dobu výjimečnou příležitostí, kdy mohou fanoušci tuhle povedenou nitranskou partičku vidět na živo – kapela se totiž rozhodla, že v létě až navštíví pouze jeden hudební festival v Čechách a jeden na Moravě.
I z toho důvodu si kluci z kapely spolu s fanoušky turné opravdu užívají a v pražské Incheba Areně na Výstavišti plánují dokonce rozdávat ganju – přesněji pár kousků nového alba St. Mary Huana Ganja!
 
Po vyprodaných koncertech na Slovensku zahájili Slíže českou část tour minulý týden v Ostravě, kde publikum ve vyprodané hale Tatran pařilo na notoricky známé i novější songy neuvěřitelné 3,5 hodiny! Pražští fanoušci se tak mají opravdu na co těšit… Vzhledem k dosavadnímu zájmu o koncerty však několikanásobně platí známé pořekadlo: „Kdo zaváhá, nejede!“ Vstupenky na pražský koncert rychle mizí a na místě již ke koupi pravděpodobně nebudou. Jistě tomu pomůže i nový (a neodolatelný) klip ke skladbě NAZDAR!!! (http://www.youtube.com/watch?v=EOXK4HEmzCA&feature=youtu.be).

Více informací na www.horkyzeslize.sk

Dodal: Michaela Braná
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: HORKÝŽE SLÍŽE

Středa 27. 3. 2013
Vstup: 300 Kč
Vystupují:
Horkýže Slíže
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika