Už brzy to vypukne, říká Steve Angello

Už brzy to vypukne, říká Steve Angello

02. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pořadatelé party Paul van Dyk v T-Mobile Aréně představují dalšího účinkujícího, Steva Angella. Krátký rozhovor a bio zde.
Jak se těšíš na hraní v Praze?
Je to akce, na kterou se těším už rok! Užijeme si spoustu zábavy na vynikající party! Tak se připravte, už brzy TO VYPUKNE!!

Jaké to je, hrát na akci, kde celý line up tvoří přátelé? Užiješ si to víc než obvykle?
Je to parádní pocit! Je mi skvěle, můžu řádit, prostě si užívat party, kterou navíc dělají kamarádi. Takže se na to opravdu moc těším!

Chceš využít příležitosti a vzkázat něco svým příznivcům v Čechách?
Obujte si pohodlné boty a připravte se, PŘICHÁZÍME!!!

steve angello

Steve Angello
Jednadvacetiletý Švéd Steve Josefsson Fragogiannis, se jménem které v sobě tak hezky snoubí země původů jeho rodičů, vystupuje a tvoří pod pseudonymem Steve Angello a přesto, že jste o něm dosud možná nic moc neslyšeli, jeho hudbu znáte zcela jistě, hraje se na všech dobrých parties, miluje ji publikum, Djové i kritika.

Během relativně krátké doby, se mu podařilo to, na co jiní čekají věky, vyšvihl se mezi světovou elitu a dokázal, že si tam své místo skutečně zaslouží. Steve Angello to má totiž mnohem jednodušší než ostatní a to především díky nesmírnému talentu, kterým je vybaven a také kvůli nezměrné energii s níž pracuje, skládá, produkuje, remixuje, mixuje a baví všechny kolem.

Začínal jako každý, jen s tím rozdílem, že mu všechno trvalo jaksi kratší dobu, velice brzy zvládl základy hraní z gramofonů, díky zajímavým mixům hip hopu, breakbeatu a muziky sedmdesátých let získal první pravidelná hraní v klubech, současně skládal a (nač čekat) vydával u Joia Records, jako Outfunk, spolu se Sebastianem Ingrosso. Uvedli se singlem Freshly Squesed v roce 2001, od té doby se Steve, ať už sólo nebo v projektech Who´s Who?, A&P Project, Buy Now, First Optional Deal, General Moders, Mode Hookers, či Supermode, může pochlubit úctyhodným počtem asi sedmdesáti singlů, bez mála dvěma stovkami!!! remixů, ohromným albem Steve Angello Presents Tracks z roku 2003 a několika CD mix kompilacemi pro house giganty Subliminal a Ministry of Sound. Kromě toho stihl založit značku Size Records se sídlem ve Stockholmu. To je na jednoho člověka a pět let docela slušná bilance, co říkáte?

V současné době patří Steve Angello mezi nejvyhledávanější tvůrce remixů, vystupuje v klubech, na parties i festivalech po celém světě, hraje jak live tak klasické DJ sety, každou novou deskou míří na přední místa žebříčků, s Ericem Prydzem, Sebastianem Ingrosso a dalšími tvoří tak zvanou Sweden House Mafia a … 26.5. ho uslyšíte v pražské T-Mobile aréně spolu s Paul Van Dykem, Josephem Armanim, Michaelem Burianem a dalšími.

www.steveangello.tv

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika