Silicone Soul: Čeká nás spousta legrace!

Silicone Soul: Čeká nás spousta legrace!

26. 03. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Loni v dubnu pohlitlo hraní na House Elements v Roxy a tamější skvělá atmosféra skotské sympaťáky Silicone Soul natolik, že málem nestihli letadlo. V pátek 29. 3. se znovu vrací na místo činu a znovu to bude na House Elements.
Stane se tak v rámci tour deseti letům labelu Dakroom Dubs a stejně jako před rokem, i tentokrát se dá očekávat hodně fajnová house party až do brzkých ranních hodin. Ještě než tenhle mejdan vypukne, máme pro vás rozhovor, v němž se jeden z rezidentů House Elements DJ Tazz mimo jiné vyptával, co je u Craiga s Graemem nového nebo jakou mají vizi pro dalších deset let Darkroom Dubs...
 
Ahoj Craigu a Graeme, teší mě, že si můžeme po roce zase pokecat!:) Jak se zrovna máte? Co je u vás nového?
Taky náš těší, že spolu po roce zase mluvíme a moc si ceníme toho, že se necelých dvanáct měsíců po skvělém mejdanu znovu vracíme do ROXY! :) Máme se skvěle, díky za optání! Zrovna jsme zahájili tour k desátým narozeninám labelu Darkroom Dubs a musíme říct, že zatím všechno běží jako na drátkách. Mno a taky jsem v poslední době vydali dost nový muziky včetně nového EP na Soma Records a spousty remixů.
 
Jak už bylo zmíněno, letos slaví váš label Darkroom Dubs 10 let existence, což je opravdu vzrušující, zvlášť když se člověk podívá, jaká kvanta super muziky na Darkroom Dubs za těch deset let vyšla. Chystáte v rámci oslav kromě tour i nějaké speciální releasy?
Jasně, už je venku komplace a mix album našich nejoblíběnšjších tracků, které vyšly na Darkroom Dubs v posledních letech. Během roku pak ještě plánujeme vydat speciální kompilaci plnou nových tracků jak přímo od nás, tak od dalších lidí, kteří vydávají na Darkroom Dubs.


 
Když si teď zpětně promítnete všechny vaše releasy, jste schopni z nich vybrat jen jeden track a jednu kompilaci, které považujete za to úplně nej? A nezkoušejte mě překvapit tím, že vyberete Right On :).
Vždy jsme byli a stále jsme spokojení se všemi LP, které nám vyšly na Soma Records. Za každým z nich je spousta tvrdé práce, což pak jen násobí radost z toho, když se to konečně vydá.
 
Vaším pravděpodobně největším hitem je song Right On, který se samozřejmě dočkal spousty zajímavých remixů. Mě osobně se nejvíc líbí ten od Nicka Curlyho. Lidé ale neremixují jen track jako takový ale i video, pričemž některé verze jsou opravdu vtipné. Viděli jste nějakou, co třeba tahle?



To je super, rádi bychom takhle uměli tancovat…:).

V ROXY zahrajete na speciálním vydání klubovky House Elements, které se odehraje právě při příležitosti vašeho tour k 10. letům Darkroom Dubs. Loni v prosinci jsme na House Elements pro změnu slavili deset let dalšího významného tech-house labelu Get Physical. Potkali jste se někdy s lidmi z Get Physical nebo ještě lépe – spolupracovali jste někdy spolu?
Jasně, s klukama z Get Physical jsme se za ta léta potkali mockrát. Konkrétně s Booka Shade jsme hráli na spoustě fesťáků a před mnoha mnoha lety jsme hráli na narozeninové party Dje T. Jsou to skvělí lidi a skvělej label.
 
Pojďme teď k budoucnosti – jaká je aktuální vize dalšího směřování Darkroom Dubs? Už jste  udělali nějaká zásadní rozhodnutí ohledně toho, jakou muziku budete na Darkroom Dubs v příští dekádě vydávat?
Jediná věc, kterou víme je to, že budeme na Darkroom Dubs vydávat muziku, která nás baví. To je ve skutečnosti jediný standard, kterým se řídíme.
 
Když jsme u těch vizí, povězte mi jaký track se u vás v posledním roce těší největší oblibě?
Hodně nás baví hrát The Soukie and Windish EP, na party to zní skvěle.

silicone soul
 
Kolik vlastně během tohoto roku plánujete narozeninových party k deseti letům Darkroom Dubs, kde všude se chystáte zastavit a budete mít někde i nějaké speciální hosty?
Aktuálně je v plánu tour zhruba do září, kdy si možná dáme krátkou pauzu před dokončením našeho nového LP. Co se týče hostů, rádi bychom lidi z labelu, ale záleží to vždy na tom, kde hrajeme, například v londýnském Fabricu s námi bude hrát Robag Wruhme, v Norsku si pak dáme pro změnu live show. Čeká nás prostě spousta legrace! :)
 
Závěrem mi to nedá a vrátím se k vašemu poslednímu hraní na House Elements v ROXY, což byla opravdu hodně vydařená party. Nemůžu zapomenout, jak jste si – i přesto, že vás čekal brzký odlet – protáhli hraní až někdy do sedmé ranní a klub byl pořád plný:) Odpočali jste si vůbec trochu nebo jste museli hned spěchat na letadlo?
Žádný odpočinek nebyl, hned jak jsme skončili, mazali jsme do hotelu, kde jsme všechno rychle naházeli do tašek a pak úprkem na taxík a rychlojízdou na letiště. Byla to skvělá noc plná úsměvů. Už se nemůžeme dočkat pátku...;)
 
Těšíme se i my! Díky za rozhovor!

FCB event

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOUSE ELEMENTS - SILICONE SOUL

Pátek 29. 3. 2013
Vstup: Do 23:00 150 czk, poté 200 czk
Vystupují:
Silicone Soul (UK), Biodan, Slater, Tazz a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika