V Brně vypukne jedinečná barmanská přehlídka

V Brně vypukne jedinečná barmanská přehlídka

27. 03. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tento pátek 29. března se v pavilonu G1 brněnského BVV sejdou barmani vyhlášených podniků z Brna a Vysočiny. Celý večer bude patřit přehlídce jejich barmanského umění, které posoudí unikátní soutěž Havana Club Tour De Bar 3.
Atraktivní show podpoří přední čeští DJs, ale také zahraniční hudební hosté. Do Brna přijede srbský DJ a producent GRAMOPHONEDZIE a kubánský hudební projekt s živými muzikanty Fresh Reggaeton show. Vstup na akci získají návštěvníci zdarma po registraci na webu www.tourdebar.cz.

Již třetím rokem přiváží putovní akce HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3 do vybraných českých a moravských měst barmanskou přehlídku regionálních podniků spojenou s atraktivním hudebním programem. V pátek 29. března navštíví Brno, konkrétně pavilon G1 BVV, kde se za bary představí zástupci předních podniků z této moravské metropole a Vysočiny. Kromě ochutnávky lahodných míchaných drinků se návštěvníci mohou těšit na atraktivní audiovizuální show, vystoupení české DJské špičky a atraktivních zahraničních interpretů. „Spojení zábavy, hudby a kvalitní barmanské performance láká na každou z našich akcí několik tisíc návštěvníků,“ hodnotí za pořadatele akci Jiří Tomaško, a dodává: „Brno je naší pravidelnou zastávkou a podle zkušeností z předchozích ročníků a dosavadních ohlasů očekáváme výjimečnou návštěvnost.“

reggaeton

Světoznámí interpreti míří do Brna

Velkým lákadlem hudebního programu akce bude koncert světově uznávaného hudebníka, srbského DJ a producenta GRAMOPHONEDZIE. Vystoupení tohoto světově uznávaného interpreta bývají vyprodaná a skladby z jeho studia patří téměř k povinné výbavě každého Dje. Brněnským fanouškům zahraje výběr ze své současné tvorby i hity, které mu vynesly hvězdnou kariéru, mezi jeho nejznámější patří „Why Don´t You“ www.youtube.com/watch?v=X7SIEDmCwZ4. Až z Kuby přiveze zpěvák Dariel svou Fresh Reggaeton show, která kombinuje karibské rytmy, tanec, zpěv a živý hudební doprovod. O atmosféru velké halové akce se postará působivá audiovizuální show s využitím nejmodernějších led technologií.

Podpořte svůj oblíbený podnik

O tom, kdo se bude nakonec radovat z titulu nejlepšího pražského podniku, rozhodnou samotní návštěvníci akce. Předhánět se, kdo namíchá chutnější Havana Mojito, Cuba Libre a další lahodné drinky s nezbytnou ingrediencí, autentickým kubánským rumem Havana Club, budou barmani z těchto podniků: Amsterdam Grill Bar, Bastila, Club 007, Fléda, Teepee, Havana Club Bar, Malibu Bar, Mersey, Two Faces a 7 nebe.
 


Program akce:

21.00 ARCO
22.45 Představení soutěžících podniků
23.00 PAVEL BIDLO & CHRIS SADLER & MANIO
00.00 FRESH REGGAETON LIVE BY DARIEL (Havana, Cuba)
00.15 GRAMOPHONEDZIE (DISKO ZOO, SERBIA)
01.45 PAVEL BIDLO + CHRIS SADLER + MANIO
03.00 Vyhlášení vítězů barmanské soutěže a předání cen
03.20 HYDROPHONIC

Bližší informace najdete na stránkách www.tourdebar.cz

Dodal: Martin Borovička
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Pátek 29. 3. 2013
Vstup: 300 Kč
Vystupují:
GRAMOPHONEDZIE (Belgrade, Serbia), Pavel Bidlo, Chris Sadler, Manio, Arco, Hydrophonic, Fresh Reggaeton Live by Dariel
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika