Foreign Beggars otestují statiku Roxy

Foreign Beggars otestují statiku Roxy

01. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už ve středu 3. 4. bude Roxy patřit příznivcům grime, hip hopu, dubstepu a elektronického crossoveru obecně. Právě v ten den totiž rozpoutají v Dlouhé 33 své koncertní peklíčko britští Foreign Beggars, kteří do Prahy zavítají v rámci turné k loňskému albu The Uprising.
Divoká parta v ČR vystoupí již po čtvrté a jistě nám opět s gustem a pěkně polopatě předevede, proč jsou shows Foreign Beggars svou energií a nábojem přirovnávány k heavy metalovým koncertům, publikum na nich s radostí zapomíná na konvence a nechá se vést hutnými beaty a perfektním frázovánímn k pudové a notně extatické party nirváně.

Foreign Beggars

Trio Orifice Vulgatron (MC), Metropolis (MC) a DJ Nonames, jež má na svém kontě již pět studiových alb, společné tour s The Prodigy, Snoop Dogem nebo Wu Tang Clan a kolaborace s takovými jmény jako třeba Noisia nebo Skrillex, v ROXY samozřejmě doplní také „lokální“ support.

O ten se postarají na tuzemské alternativní elektronické scéně velmi dobře známí, v Praze usazení britští DJs Tuco (meanbucket) a Trusty (Ty Vole?!), kteří budou mít pod palcem náležitý rozjezd celé akce a následnou aferparty. V této souvislosti se sluší připomenout, že původně avizovaný začátek středečního mejdanu se z 20:00 posouvá na 21:00, jelikož kapela nestíhá dřívější let a potřebuje ještě před otevřením klubu zmáknout plnohodnotnou zvukovku.
 


Další novinkou související s koncertem Foreign Beggars je pak aktuálně probíhající speciální HAPPY WEEK, který v případě nákupu vstupenek v rozmezí od 26. do 31. 3. opravňuje jejich držitele ke vstupu zdarma na dubnové vydání pravidelné klubové noci Shadowbox@ROXY, kde v pátek 5. 4. vystoupí jeden z pionýrů d"n"b a zakladatel kultovního labelu V Recordings Bryan Gee!

Dodejme, že hodně muziky za málo peněz, konkrétně 330 czk + poplatky pořídíte v předprodeji sítí Ticketpro a Ticketportal nebo každý všední den od 16:00 do 20:00 v NoD za 350 czk. O tom, že se tahle investice vyplatí, pochybovat fakt nemusíte.

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FOREIGN BEGGARS

Středa 3. 4. 2013
Vstup: 330 Kč
Vystupují:
Foreign Beggars, Tuco, Trusty
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika