Line up a poslední info k Trancefusion

Line up a poslední info k Trancefusion

07. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Již jen několik dní nás dělí od halové akce Trancefusion. Na tuto edici se tradičně chystá mnoho fanoušků ze všech koutů světa. Přinášíme poslední praktické informace a časový harmonogram celé akce.
ČASOVÝ LINE UP:
 
HEAVEN STAGE
Pravé křídlo
19:30-20:00 Thomas Coastline
20:00-21:10 Rudee
21:10-22:30 Omnia
22:30-23:55 Orjan Nilsen
23:55-00:10 Julie Thompson + Sarah Howells
00:10-01:55 ATB
01:55-03:20 Richard Durand
03:20-04:40 Shogun
04:40-06:00 Menno de Jong
 
 
HELL STAGE
Střední hala
20:30-21:30 Dave Schiemann
21:30-22:40 Andrew Rayel
22:40-23:50 Heatbeat
23:50-01:00 Talla 2XLC
01:00-02:20 John O'Callaghan
02:20-03:40 Simon Patterson
03:40-04:50 Organ Donors
04:40-06:00 ASYS

YES/NO STAGE
FOAYER 
20:30-21:30 Dusk
21:30-22:50 Spark 7
22:50-00:10 Thomas Coastline
00:10-01:30 ReOrder
01:30-02:50 Nifra
02:50-04:10 N-Rico
04:10-05:30 Niclas

stages
 
VSTUPENKY:
Předprodej vstupenek za současnou cenu 1090/2090/3190 končí dne 13.4.2012 ve 14:00 hodin. V den konání akce budou ke koupi vstupenky již pouze na pokladně před vchodem do Průmyslového Paláce. Na místě budou vstupenky ke koupi za 1290/2190 a 3490 Kč. (obyčejná, Golden VIP a Diamond VIP s neomezenou konzumací). Pokladna bude otevřena od 17:00 hodin.
 
Na pokladnách budou ke koupi také vstupenky na následující akce v režii BTL Agency, a sice Trancefusion Club Edition 8.6., FSOE 300 výroční show 30.8. a Trancefusion Pure Autumn 28.9.
 
TOKENY/PLATEBNÍ ŽETONY:
Na všech barech a stáncích s občerstvením bude možné platit tak jako na předchozích TF pouze platebními žetony, tzv. TOKENY. Tokeny budou v hodnotě 40 Kč a budou možné půlit na poloviční hodnotu. V prostoru akce bude zabezpečený dostatek pokladen (pokladny budou umístěny u vstupu do Pravého křídla a do Střední haly, ve foyer a dále na VIP tribuně v Pravém křídle. Jedna z pokladen ve foyer bude přijímat i platby v Eurech a platby kartami Visa a Mastercard! Tokeny se budou prodávat v minimálním počtu 3 kusů a více. Na všech barech budou zřetelně umístěny nápojové lístky s cenami. Doporučujeme, abyste si nekupovali zbytečně velké množství tokenů, tyto nebudou na pokladnách vratné!
 
DOPRAVA/PARKOVÁNÍ V AREÁLU:
Kompletní informace o dopravě na Výstaviště najdete na našich stránkách www.trancefusion.cz v sekci party info/doprava.
Součástí areálu Výstaviště je vnitřní parkoviště pro cca 300 vozů s poplatkem 150,- Kč za 24 hodin a parkoviště se nachází pod plaveckým bazénem. U Tesla arény je i velkokapacitní parkoviště, které pojme až 1000 vozů. Poplatek za parkovné činí 40,- Kč za hodinu.
 
OMEZENÍ:
Je zakázán vstup do prostor Průmyslového Paláce s jakýmikoliv nápoji, s jídlem a se zbraněmi! Vstup na akci je umožněn pouze osobám straším 18 let.
 
KOUŘENÍ / YES/NO ZONE:
V místě konání akce bude zákaz kouření. Pro kuřáky bude vybudována v prostorách foyer YES/NO ZONE s barem, prostory pro sezení, bistro stolky. Součástí bude i venkovní prostor na čerstvém vzduchu.

mapa
 
VCHODY:
Do Průmyslového Paláce budou vchody umístěny v jeho čele (vchody budou zřetelně označeny). Pro majitele VIP vstupenek bude samostatný vchod do foyer. Pokladna bude umístěna mezi hlavním a VIP vchodem před Průmyslovým Palácem.  Upozorňujeme, že všechny vstupenky musí projít čtecím zařízením! Varujeme proto před nákupem vstupenek z pochybných zdrojů, případně od překupníků v blízkosti Výstaviště. Vstupenky mají několik ochranných znaků. Na vchodech obdrží také každá návštěvník oproti platné vstupence příslušnou pásku na ruku.
 
INFORMACE PRO MAJITELE ČLENSKÝCH KARET:
Pro majitele členských Trancefusion karet bude vyhrazen speciální vchod s přednostním odbavením, dále pro ně bude vyhrazena zdarma šatna vedle VIP vchodu. V Pravém křídle  Průmyslového Paláce (Heaven stage) bude na pravé straně od stage vybudována Membership Lounge, do které budou mít přístup pouze majitelé členských karet. Tato lounge bude umístěna poblíž Heaven stage a bude vybavena i sedacím nábytkem a přímým přístupem k baru. Během celého večera i noci navštíví tuto lounge i několik DJs, se kterými bude možnost se pozdravit případně vyfotit. Do 10.4.2013 je stále možnost zakoupení exkluzivních členský karet Trancefusion.
 
OPUŠTĚNÍ PROSTOR:
Po opuštění prostor Průmyslového Paláce pozbývá vstupenka platnosti a není již umožněn návrat do místa akce!
 
PRE GAME A RELAX ZONE:
V prostorách foyer se můžete těšit na rozsáhlé prostory našeho generálního partnera PRE. Tato zóna bude tím pravým místem, kde si budete moci odpočinout případně zahrát různé aktivity a hry. Hry, aktivity, dárky, foto stěna, malování na obličej a další překvapení na vás budou čekat právě zde! Nechte se zdarma hýčkat naším generálním partnerem Pražskou Energetikou!
 
ŠATNY/TOALETY:
V Průmyslovém Paláci je dostatečná kapacita šaten i toalet. Pevné toalety i šatny se nacházejí v suterénu foyer z každé strany. V Pravém křídle a na balkonu Střední haly budou také k dispozici VIP toalety.
 
ZNAČENÍ:
V celém prostoru bude dostatek navigačních tabulí s maximem potřebných informací v českém i anglickém jazyce. V prostoru bude i dostatek osob z pořadatelské služby v reflexních vestách s potiskem loga. Tito budou schopni zodpovědět maximum vašich dotazů!
 
PŘÍMÝ PŘENOS DANCERADIO a AFTERHOURS.FM:
Je již zvykem, že z každé Trancefusion se koná přímý přenos. Nejinak tomu bude i tentokrát, takže atmosféru akce mohou nasát i ti, kteří se nemohou z jakýchkoliv důvodů zúčastnit. Tentokrát budou přímý přenos vysílat dvě rozhlasové stanice! Domácí Danceradio tentokrát doplní i světově známé trance radio Afterhours.fm!
 
PLATBA KARTAMI A EURO:
Na místě bude možno platit na jedné pokladně i platebními kartami a Eury. V prostorách foyer bude jedna pokladna na tokeny vyhrazená pouze pro platby v Eurech a platebními kartami. Akceptujeme karty Visa a Mastercard.
 
PARTY BOOKLET:
Každý z příchozích návštěvníků obdrží na vchodu od hostesek i tištěný PARTY BOOKLET s maximem důležitých informací k celé. Booklet bude mít formát A7, takže se vám hravě vejde do kapsy kalhot nebo do malé kabelky. Věříme, že i toto bude pro vás vzpomínka na TRANCEFUSION na památku. V bookletu bude i podrobný plánek celého areálu.
 
BARY/OBČERSTVENÍ:
Na místě bude dostatek barů v obou halách, tak aby byli návštěvníci co možná nejrychleji obslouženi a nestáli zbytečně ve frontách. Bary budou dostatečně personálně obsazeny. Další bary budou i ve foyer. Těšit se můžete i na velký koktejlový bar v pravém křídle. V prostorách foyer bude i prostorný FOOD COURT, který bude nabízet několik teplých i studených pokrmů. Součástí tohoto prostoru bude samozřejmě i rozlehlý prostor se stoly a židlemi, aby si návštěvníci mohli odpočinout a sednout.
 
MERCHANDISE TRANCEFUSION:
V prostorách levého křídla bude vedle vchodů umístěn i oficiální Trancefusion merchandisig stánek, kde budete mít možnost zakoupit si mnoho různých upomínkových předmětů k akci. V nabídce budou mikiny, pánská i dámská trička v několika barvách i provedeních, klíčenky, samolepky, plakáty a další drobnosti. Novinkou budou tentokráte i speciální vlajky vyrobené jen pro tuto příležitost.
 
VIP PROSTORY:
Majitelé GOLDEN VIP vstupenek budou mít přístup na označené VIP tribuny v pravém křídle a střední hale. Zde budou i místa k sezení, stůl s občerstvením a bary. Pro majitele DIAMOND VIP vstupenek bude vyhrazen prostor balkonů v prvním patře pravého křídla i střední haly. Zde bude vybudován dostatek míst k sezení, stoly s občerstvením, bar s neomezenou konzumací plného sortimentu nápojů. Majitelé Diamond VIP vstupenek mají umožněn přístup i do Golden VIP prostor i kamkoliv na plochu. Majitelé VIP vstupenek mají zajištěný samostatný vchod, samostatné toalety a samostatné šatny. Hosteskami budou od vchodu uvedeni do příslušné sekce.
 
OFICIÁLNÍ PRE PARTY:
Dne 12. 4. 2012 se bude v pražském klubu SaSaZu konat oficiální Pre Party k Trancefusion. Majitelé zakoupených vstupenek na Trancefusion budou mít možnost zvýhodněného vstupu za 90,- Kč.
 
OFICIÁLNÍ AFTER PARTY:
Ve STUDIO 54 odstartuje úderem čtvrté hodiny ranní oficiální afterparty k Trancefusion, která potrvá do pozdních odpoledních hodin. Před vchodem do Průmyslového Paláce budou hostesky Studia 54, které vám případně pomohou s vašimi dotazy a poskytnou vám maximum informací.

http://www.trancefusion.cz

Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance, Trancefusion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANCEFUSION – OCEAN OF LOVE

Sobota 13. 4. 2013
Vstup: prvních 500 ks - 850 Kč, pak 990 Kč, 1090 Kč, 1190 Kč na místě
Vystupují:
RICHARD DURAND SIMON PATTERSON ARNEJ SHOGUN TALLA 2XLC OMNIA A.S.Y.S. DAVE SCHIEMANN HEATBEAT JOSH GALLAHAN ATB ORGAN DONORS ORJAN NIELSEN ANDREW RAYEL SARAH HOWELLS JULIE THOMPSON NIFRA, THOMAS COASTLINE, RE-ORDER, SPARK7, N-RICO, DUSK NICLAS
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

09. 04. 2013 | 13:38:16
+0 | -0

prodej lístku

Zdravím. Prodám svůj lístek na sobotní Trancefusion. Cena 850Kč (tedy původní nákupní). Můžu předat v Praze nejpozději během pátečního odpoledne. Mail na mě je: mekki@centrum.cz
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika