Ellie Goulding v Praze již tuto neděli

Ellie Goulding v Praze již tuto neděli

16. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dlouho očekávaný koncert anglické popové krásky Ellie Goulding je již za dveřmi. Show se koná již tuto neděli, 21. dubna, v pražském klubu SaSaZu. Pořadatelé koncertu potvrzují, že jsou všechny vstupenky beznadějně vyprodané a teď již zbývá jen odpočítávat poslední hodiny, které zbývají do této skvělé show.
Ellie Goulding je opěvována nejen svými fanoušky, ale i svými muzikantskými kolegy. Ti nešetří pochvalami především na adresu jejích živých vystoupení: Goulding skvěle komunikuje s nadšeným publikem a její živé koncerty jsou nabité nekončící energií. Na koncertech ji navíc doprovází skvělá kapela. Podle všeho se tedy máme na co těšit!



Předskokanem pražského koncertu bude rodák z Kalifornie Matthew Koma, kterého mohlo pražské publikum slyšet na koncertě skupiny LMFAO, pořádaném rovněž společností Fource Entertainment. Koma je sám o sobě velký profesionál a i on má po celém světě slušnou základnu fanoušků. Koma je mimojiné také přítelem autorky slavné skladby “Call Me Maybe,” Carly Rae Jepsen. Bude tedy velmi důstojným zahájením koncertu Ellie Goulding.

Tvorba Goulding je ovlivněna širokou škálou žánrů od R&B, hip hopu, elektroniky, popu až ke klasice a jazzu. Goulding má za sebou spolupráci se jmény jako je Adele nebo Katy Perry, se kterými spolupracovala už ve svých začátcích. Dnes jsou již považovány za rovnocenné kolegyně.

Pražští fanoušci se o kvalitě živých vystoupení Ellie Goulding přesvědčí již tuto neděli v holešovickém klubu SaSaZu. Goulding se na ně těší minimálně stejně tak, jako oni na ní.

FB event

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELLIE GOULDING (UK)

Neděle 21. 4. 2013
Vstup: 620 Kč, VIP 1790 Kč
Vystupují:
ELLIE GOULDING (UK), Matthew Koma
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika