Murat Kilic na Beef Records Showcase

Murat Kilic na Beef Records Showcase

23. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Necelé dva měsíce poté, co dj Schwa vystoupil v Roxy na Flow s djem Hell, se v sobotu 4. 5. do klubu znovu vrátí. Tentokrát půjde o showcase night jeho labelu Beef Records, v jejímž rámci s ním vystoupí djs Pat Heart, Alex Neivel a především pak Murat Kilic, který vydává na renomovaném labelu Olivera Koletzkiho Stil Vor Talent.
Coby DJ se Murat opírá o své více než desetileté zkušenosti a neustále doplňovanou zásobu čerstvých tracků. Místo toho, aby se držel jedné žánrové škatulky, sází raději na rozmanitost a žánrový eklekticismus jdoucí od deep house, přes techno až po disco. Že to dělá víc než dobře, potvrzuje fakt, že si během posledních let zahrál v takových klubech jako v pařížském The Rex, ve Watergate v Berlíně, v miamském Electric Pickle nebo v curyšském klubu Hive a řadě dalších. Zapomínat ale nemůžeme ani na jeho devítiletou rezidenturu ve SPICE v Sydney.



"Ve své podstatě je to celé o tom publikum vzdělávat, aniž bys ho nudil. Učit lidi ocenit novou muziku a zároveň je svým hraním bavit natolik, aby se protančili až do extáze," komentuje svůj styl hraní Murat, který je - jak již bylo v úvodu naznačeno - od roku 2008 činný také jako producent. 

Jeho producentské začátky jsou spjaté právě s labelem BEEF Records, kde mu v roce 2008 vyšly remixy tracků Serpent a Euophonious. Na ty navázal o rok později EP Red Phobia, které vydal na berlínském labelu Stil Vor Talent, což nemalou měrou přispělo k tomu, že se jméno Murat Kilic stalo tím, které si zaslouží náležitou pozornost. Dostatečně výmluvně o tom vypovídá mimo jiné fakt, že se jeho věci začali následně objevovat v setech takových jmen jako Joris Voorn, Jimpster, Nick Warren, Inland Knights nebo M.A.N.D.Y..

Kromě BEEF Records a Stil Vor Talent nyní Murat vydává také na Stereo Seven, Lost My Dog, Kaato, Subsonic, Long Distance nebo Tribal Vision a úspěchy sklízí i na portálu Beatport, kde se několik jeho tracků dostalo do žebříčku TOP 20 Beatport Deep House.

Není se tedy čemu divit, že většinu času tráví Murat na cestách, hraním a produkcí nové muziky, což - jak sám přiznává - je tím, co miluje ze všeho nejvíc. To vše navíc ještě zvládá stíhat společně s  šéfováním sydneyského klubu Spice Cellar, jehož je spolumajitelem, a řízením vlastní bookingové a promotérské agentury a zároveň také labelu Reckless Republic. 

Jak vidno, v sobotu 4. května se v ROXY na BEEF Records Showcase představí hodně zajímavá osobnost, jejíž um, talent a schopnosti dalece přesahují obvyklé chápání pojmů DJ nebo producent. Mít možnost vidět Murata na vlastní oči by tak mělo být pro všechny příznivce kvalitní elektronické muziky pořádně lákavé, zvlášť pak když je na akci do 23:00 vstup ZDARMA!

http://www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BEEF RECORDS SHOWCASE W/ MURAT KILIC

Sobota 4. 5. 2013
Vstup: Do 23:00 vstup ZDARMA, poté 150 czk
Vystupují:
Murat Kilic (Stil Vor Talent/Beef/AUS) Schwa, Pat Heart, Alex Neivel Vilem
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika