MethLab Praha v HooDoo

MethLab Praha v HooDoo

25. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
První ze série warm up akcí k letnímu festivalu Leti It Roll proběhne v Hoodoo Music Club na pražském Žižkově. Kromě MethLab djs vystoupí například Vaetxh nebo The Sect.
MethLab's 2nd edition přijíždí 18. května do pražského HooDoo Music clubu! Přiváží čerstvou porci hudby napříč žánry od MethLab agency a spřízněných projektů.

První party v říjnu 2012 v Praze představila debut Broken Note a Enduser a také Drum and Bass legendu Current Value. 2nd edition posune hranice ještě dále, přičemž hlavní elementem akce bude různorodost. Každý ze zahraničních headlinerů přináší zcela vlastní pohled na jím prezentovaný žánr - nabát se experimentovat a posunout hranice očekávání je to hlavní, co všechny zúčastněné spojuje. Přesto každý umělec představuje rozdílnou oblast hudby - od artificial sound designu od Vaetxh, přes organický minimal od DjRum až po Techno - Drum and Bass hybrid v podání The Sect.

Akce je zároveň warm up na velký letní festival Let It Roll. Vstupenky na festival Let It Roll zde můžete zakoupit bez poplatků prodejce.

Methlab přínáší čerstvý závan - otevírá neprozkoumané cesty hudby v rámci jednotné platformy.

Vaetxh
V Česku hraje poprvé - Rob Clouth, aka Vaetxh je jako vždy připraven zprostředkovat niterný zvukový zážitek. Těšte se na unikátní směs ostře řezané Electronicy, která se inspiruje z mnoha zdrojů - základy Techna, Dubstepu nebo Drum and Bassu obohacené o prvky Ambientu a Mathrocku. Hluboká láska k intenzivní a komplexní elektronické taneční hudbě je motor, který ho nutí stále pracovat na jeho unikátním stylu a zvuku. Výsledkem jsou bohaté a dynamické skladby. Díky nahrávkám u labelů jako Enig'matik records, King Deluxe a Detund, nebo remixům pro Richarda Devine si začal Vaetxh budovat významnou pozici na poli světové elektronické hudby a zcela jistě zanechá nesmazatelný zážitek i u svědků jeho pražské show.
 

The Sect
Po šesti letech přijíždějí The Sect zpátky do České Republiky, aby v rámci své dlouhé šňůry odehráli svoje pražské vystoupení. Od raných začátků byli ovlivněny počiny elektronické scény ala Prodigy a byli a jsou součástí scény londýnských pirátských stanic. The Sect si poslední dekádu razí cestu světem díky svojí kombinaci Techna a Drum and Bassu. Hráli publiku po celém světě, vydávají na renomovaných labelech jako Position Chrome, Freak, Obscene, Subsistenz a PRSPCT. V roce 2012 také spustili svůj vlastní label 'The Sect Music'. Po svém pojímají DnB žánr, experimentují, ale vždy si zachovávají jasný autorský rukopis.
 

DjRum
Další pražská premiéra - DjRum se připojí k line upu jako spřízněná duše MethLab agency. Začínal jako Jazz/Funk/Hip-Hop Dj, námý je svými scratching a beat juggling dovednostmi. DjRum spoluzakládal legendární londýnskou klubovou noc Yardcore, spřízněnou Yardcore radio show vysílal na rádiu Subfm. První nahrávky z roku 2010 vydané u Smoking Sessions a 2ndDrop byly dobře přijaty na Techno, Dubstep a House scéně, konkrétně například od Scuby z Hotflush Recording nebo Mary Anne Hobbs z BBC Radio 1. Jeho následující EP Mountains vydané v roce 2011 u 2nd Drop už znamenalo úspěch v naprosto velkém stylu, když ho legendární T++ vybral za EP roku 2011. The Mountains EP ukazuje široký záběr DjRum - jsou to skladby ovlivněné Technem, Hip-Hopem, Ambientem, 2-Stepem a dokonce ozvuky Hardteku. 2013 bude velký rok - u 2nd Drop vychází tento měsíc jeho debutové velké album '7 lies' - mezi těmi, kdo měli to štěstí ho slyšet, je vysoce hodnoceno. Během jeho vystoupení se plynule pohybuje mezi gramofony - turntablismem a Abletonem a někteří říkají, že jeho kreativita a energie neznají hranic. 
 


Dodal: Michal Karmazin, Beat Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

METHLAB PRAHA

Sobota 18. 5. 2013
Vstup: 90 Kč do 22:00, potom 150 Kč
Vystupují:
DjRum, The Sect, Vaetxh, Methlab DJs
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika