Hugh Laurie alias Dr. House v Kongresovém centru

Hugh Laurie alias Dr. House v Kongresovém centru

25. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
První a jediný koncert Hugha Laurieho alias Dr. House v České republice, který se uskuteční 26. července od 20 hodin v Kongresovém centru Praha, vzbudil nebývale velký zájem. Během prvních dnů po zahájení předprodeje se vyprodala nejdražší VIP kategorie a rychle ubývají volná místa ve všech částech sálu Kongresového centra.
Příznivci charismatického Hugha Laurieho, kteří jej chtějí zažít live, by proto neměli se zakoupením vstupenek otálet. Rozhodně je nač se těšit! Stejně brilantní výkony jako v roli nevyzpytatelného doktora Gregoryho House a v mnoha dalších televizních i filmových rolích Hugh Laurie podává také coby zpěvák a klavírista.

Hugh Laurie (dr. House)

V Kongresovém centru Praha v doprovodu skvělých hudebníků z Copper Bottom Bandu zahraje a zazpívá především písničky z nového alba Didn’t It Rain (Warner Music/Supraphon), které vychází v pondělí 13. května.
 

Hugh Laurie debutoval v dubnu 2011 v dvaapadesáti letech deskou Let Them Talk, která zaznamenala obrovský úspěch. Druhé album Didn’t It Rain nahrával letos v lednu ve věhlasných Ocean Way Studios v Los Angeles. Didn’t It Rain Hugha Laurieho zachycuje na cestě z New Orleans, tamní blues znělo z jeho předchozího alba, k dalším zdrojům tradičního amerického hudebního stylu, od těch opravdu velice starých až k těm nejsoučasnějším. Na jedné desce se tak sešli W. C. Handy (St Louis. Blues) a Jelly Roll Morton (I Hate A Man Like You), ale také Dr. John (Wild Honey) a Alan Price z The Animals (Changes). Po vydání alba Hugh Laurie a Copper Bottom Band v červnu absolvují turné po Velké Británii, které vyústí do evropského turné v červenci a srpnu, jehož součástí je i pražský koncert.

Vstupenky na koncert Dr. House – Hugha Laurieho v České republice jsou v předprodeji v síti Ticket Art – www.ticket-art.cz v cenách od 590 Kč.

Dodal: Alice Titzová, 2media.cz s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: HUGH LAURIE

Pátek 26. 7. 2013
Vstup: 1.990, 1.590, 1.290, 990, 790 a 590 Kč (ZTP/P - 99 Kč, doprovod za plnou cenu)
Vystupují:
Hugh Laurie
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika