I Svojšice hlásí první jména

I Svojšice hlásí první jména

05. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ani východočeský techno festival Svojšice na sebe nenechal dlouho čekat a dnešním dnem zveřejňuje první potvrzená jména. Už teď je jisté, že na sedmý ročník festivalu Svojšice závítá Glenn Wilson, Steve Rachmad aka Sterac a Sebastiana Kramera.
Open air festival Svojšice se letos rozjede už po sedmé v sobotu 15.7. Podle ohlasů z řad návštěvníků loňského techno setkání ve Svojšicích jsme nasadili laťku hodně vysoko. Pro nás pořadatele je to velké zadostiučinění a zároveň závazek do dalších ročníků.

Právě teď přichází chvíle, kdy můžeme ohlásit první potvrzená jména pro letošní rok. Interpret, kterého s radostí představujeme, je důkazem, že naprosto nemožné se může stát skutečností. Do Svojšic totiž přijede Glenn Wilson majitel jednoho z nejstarších techno labelů Planet Rythm a anglický techno pioneer, který dal první příležitost dnes stejně slavným umělcům (např. Adam Beyer). Před pár lety založil jeden ze svých dalších labelů Heroes a okamžitě se dostal do top5 nejprodávanějších techno umělců na světě. V čem spočívá Glennova síla si ověříte na vlastní uši při jeho live show, se kterou přijíždí do svojšického kotlíku.

S hrdostí oznamujeme, že do svojšického údolí letos přijede se svojí show současná techno jednička ze země tulipánů Steve Rachmad aka Sterac. Tento multižánrový umělec tvoří hudbu a vystupuje jako DJ již více než patnáct let. Jeho dvorním labelem je Music Man a nedávno se předvedl např. remixem pro Jamese Ruskina. V Čechách již před třemi lety vystoupil na brněnské Orion Hall a loni na festivalu Summer of Love.

I další jméno slibuje skvělou zábavu. Kdo by neznal německou raketu Sebastiana Kramera (www.sebastiankramer.com), který vylétl téměř přes noc jako střela. Jeho promyšleným skladbám se klaní přední techno DJ´s a najdete je v hitparádách slavných i méně známých DJů po celém světe. Marně bychom hledali někoho, kdo za poslední dobu více rozvířil vody světového techno rybníka. Sebastian přijede se svou live show a zcela novým programem, se kterým objíždí letošní letní festivaly.

www.svojsice.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika