Manu Chao na Rock for People

Manu Chao na Rock for People

07. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Největší rock-popový festival Rock for People se letos tradičně odehraje v Českém Brodu a opět nabídné tři dny multižánrového dění. Hlavními tahouny toho ročníku budou Manu Chao, Fun Lovin' Criminals a Mattafix.
Z webu RFP.cz: Letošní festival bude opět třídenní - 4. - 6.7.2006. Vzhledem k rozložení státních svátků jsme se rozhodli z večírku udělat plnohodnotný den a program "nahustit" a "natlačit" do 3 plnohodnotných a úplně našlapaných dní. Vzhledem k tomu, jaké mám v tuto chvíli potvrzené kapely a vzhledem k tomu, jaké jsou ještě v jednání to vypadá na 3 denní totální hudební masakr, na který se osobně hodně těšíme. Line - up se den ode dne plní - mimo českou scénu, která bude opět zastoupena tím nejlepším, co se dá v našich vodách najít , bude na programu silně zastoupená zahraniční scéna - už v tuto chvíli jsou potvrzená opravdu velká jména: superhvězda Manu Chao, Fun Lovin` Criminals, Mattafix a další neustále přibývají. Sledujte novinky a sekci program a těšte se na parádní muziku!
Také lístky budou již brzy v prodeji. Zbývá doladit posledních pár maličkostí s prodejci. O uvedení lístků do prodeje vás budeme informovat prostřednictvím těchto stránek.

manu chao

www.rockforpeople.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika