Mezi světy tour Lenky Dusilové navštívilo Flédu

Mezi světy tour Lenky Dusilové navštívilo Flédu

08. 05. 2006  |  Autor: Kollba  |  Komentáře (0)
Šňůra Lenky Dusilové pokračuje i v květnu, a tak se samozřejmě zastavila i se svou kapelou v Brně na Flédě. Toto klubové prostředí zcela odpovídá zpěvaččině stylu. Prostor byl velmi dobře zvolen – žádná velká hala ani malá klubová scéna a pohodoví lidé, kteří si přišli zazpívat slovo od slova se zpěvačkou.
Šňůra Lenky Dusilové pokračuje i v květnu, a tak se samozřejmě zastavila i se svou kapelou v Brně na Flédě. Toto klubové prostředí zcela odpovídá zpěvaččině stylu. Prostor byl velmi dobře zvolen – žádná velká hala ani malá klubová scéna, pohodoví lidé, kteří si buď přišli zazpívat slovo od slova se zpěvačkou a nebo ti, kteří si chtěli poslechnout opojivé rytmy tohoto seskupení.

Spolu s Lenkou Dusilovou vystoupili: Martin Ledvina (kytary), Beáta Hlavenková (Rhodes, klavír), Dan Šoltis (bicí), Rasťo Uhrík (baskytara a kontrabas) a David Landštof (perkuse).

Koncert otevřeli povedenou skladbou Pro tebe, která rozparádila snad každého. Sice není na posledním albu Mezi Světy, ale bez pořádné starší hitovky by se neobešel ani jeden koncert. Zpěvačka zazpívala i několik písní v angličtině, ale lépe jí určitě sedí čeština, protože když se řekne jméno Lenka Dusilová, tak si všichni jistě vybaví výbornou ČESKOU zpěvačku. Z posledního alba zazněli písničky Vlčí oči, Lítací, Moja máti, Duše, atd.

L. Dusilová se beze sporu proslavila svým kontroverzním songem Holka magor, díky kterému se vryla do paměti mnoha posluchačů. Působila také ve skupině Pusa a jako hosta jsme ji mohli slyšet zpívat se skupinou Čechomor, Danielem Landou, skupinou Lucie, Wohnout. Nazpívala i mnohé písně k soundtrackům.

Mezi světy je zpěvaččino několikáté sólové album (UnEarthEd, Spatřit světlo světa, Lenka Dusilová).

Před posledním brněnským vystoupením odletěla do San Francisca, kde 20. března zahrála spolu s Jamesem Harriesem v klubu Swing, což dokazuje zpěvaččin talent. Díky své hudbě letos získala i významná ocenění – album Mezi světy se stalo deskou roku v Českých Internetových Hudebních Cenách a také získala dva Anděly – za zpěvačku roku a album Mezi světy se stalo deskou roku.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika