Benefiční akce v Radosti FX

Benefiční akce v Radosti FX

21. 05. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Benefiční akce pro kamaráda Marka Kvaltína, který tragicky zahynul 1. 5. 2013 na řece Moravě. Výtěžek této akce bude věnovaný jeho přítelkyni Simoně a roční dceři Nelle.
Prvního května ve večerních hodinách jsem obdržel od svých přátel smutnou zprávu, která se v tu chvíli ještě jevila jako pouhé nedorozumění. Z výletu na řeku Moravu se domů nevrátili tři lidé. Dva dospělí a šestiletá holčička. Jedním ze dvou mužů byl také můj kamarád Marek Kvaltín. Vášnivý rybář, který tuto řeku miloval. Ten osudný den vyrazili hledat nová místa na řece, vhodná pro lov trofejních kaprů. Co se na vodě přihodilo je všem, kdo Marka znali dodnes nepochopitelné a nikdy se to již nedozvíme. Jejich těla vydala řeka, až po týdnu usilovné práce záchranných týmů, kterým jejich hledání neustále komplikovala i zvýšená hladina řeky po trvalých deštích. Po Markovi doma zůstala roční holčička Nella a přítelkyně Simona. Vzhledem k našemu přátelství cítím jako svoji povinnost nějakým způsobem pomoci. Pracuji jako produkční pražského klubu Radost FX a požádal jsem jeho vedení o možnost uspořádání benefiční akce na Markovu počest, na které vystoupí jeho oblíbení umělci. Poprosil jsem tedy své kamarády a známé o pomoc při její realizaci.

Chtěl bych všem z celého srdce poděkovat za jejich pochopení a ochotu se na tomto projektu podílet.
 
Ve čtvrtek 6. června 2013 od 21:00 se v klubu Radost FX představí to nejlepší, co současná česká a slovenská hip-hopová scéna nabízí. Největší hvězdou bude bezpochyby slovenský rapper RYTMUS, dále vystoupí nejžhavější současná česká dvojice EKTOR a DJ WICH, živě vystoupí také HUGO TOXXX a ORION! Ti všichni se zřekli nároku na honorář ve prospěch postižené rodiny!
 
Nebudou chybět ani skvělá breakdanceová vystoupení skupin Pentifull a NGS. Jako host se také představí jeden z nejlepších amerických beat boyových tanečníků FLEA ROCK z Los Angeles. Celý večer svým djským uměním doplní djové Kwe a Noir.

Z důvodů silného obsazení této akce jsme se rozhodli využít i horních protor Radosti FX, tedy lounge a restaurace, kde vznikne další stage, na které zahrají residentní djové klubu Subgate, Marty Fish, Tokátko a Taada. S tím samozřejmě souvisí i skutečnost, že bude vstup do těchto prostor po 21.hodině také zpoplatněn a stejně tak jako tomu bývá na silvestrovských akcích, budou moci návštěvníci volně korzovat po obou patrech a užívat si jednotlivá vystoupení.
Z pochopitelných důvodů nebudou pro tento večer platit klubové karty a nebude k dispozici ani žádný guestlist. Vstupné bude jednotné a to 200,-Kč.
 
Na závěr bych chtěl poděkovat všem firmám i jednotlivcům, kteří mi pomohli tuto akci zrealizovat a ponížit tak náklady na minimum. Děkuji Evě Skallové, Aleši Ederovi, Janu Jonákovi, Honzovi Vondráčkovi, Karlu Niklovi, Tomáši Blažkovi, Milanu Barszczovi, Tomáši Novákovi, Radimu Maloňovi, Habakukům, Ivanu Juřičkovi a Pavlu Převorovi, Miroslavu Bradávkovi, Martinu Volemanovi,Mirkovi Kapkovi, Aleši Mikuleckému, Radimu Kvaltínovi, Vildovi, Martymu a celé Radost FX crew, prostě všem, kteří mi byli oporou.

Obrovský dík  pak patří všem umělcům, kteří pomohli nejvíce. Mára by byl nadšený. Veřím, že se 6.června bude tam zeshora dívat. R-SPEKT!!!
 
David Fořt
 
POZOR:
Pro všechny, kteří se nebudou moci zúčastnit benefice a Marka znali a rádi by nějakým způsobem pomohli byl vytvořen účet, který patří přimo Markově přítelkyni a kam můžete zasílat finanční příspěvky. Nic z toho nemůže zmírnit bolest ze ztráty milovaného člověka, syna, táty a tak skvělého kamaráda jako byl Marek, ale je to to jediné, co v tuto chvíli můžeme udělat.
 
číslo účtu : 211527451/0600

Dodal: Štěpán Ježek, Touster
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

R-SPEKT!

Čtvrtek 6. 6. 2013
Vstup: 200 Kč
Vystupují:
RYTMUS (live), EKTOR (live), ORION (live), HUGO TOXX (live), DJ KWÉ , DJ NOIRPENTIFULL CREW (Prague), NGS CREW + FLEA ROCK, Subgate, Marty Fish, Tokátko, Taada
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika