Warm up Transmission 2

Warm up Transmission 2

08. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V olomouckém Apetit Music klubu se 12.5. odehraje Warm up Transmission 2 party, na které vystoupí holandský Quintin, Laydee Jane a Marcus Cooper.
Promo: Dovolujeme si Vás pozvat 12.5.06 do Olomouce, kde se v Apetit Music Clubu uskuteční WURM UP párty k TRANSMISSION 2. Jistě se spousta z vás již dnes těší na druhé pokračování této významné akce, která jistě vstupuje do dějin taneční scény. Abyste nešli na zajíce v pytli, přinášíme vám ochutnávku toho, co uslyšíte na TRASMISSION 2.

Těšte se na trancový nářez v podaní holandských DJů. DJ SAN, který účinkuje i na samotné TRANSMISSION 2, vás na Wurm up párty zahřeje na bod varu, DJ QUINTIN si získal u českých fanoušků velkou popularitu zejména jeho úspěšným vystoupením s TIËSTEM a také na první TRANSMISSION párty. Jistě zahraje výborně i v Olomouci na Wurm up.

Z českých DJs si zblízka prohlédnete půvabnou LAYDEE JANE, která ve svých setech kombinuje melodický trance s progresivním tech-trancem a tím dokáže často vytvořit neuvěřitelnou atmosféru, a také se představí Dj MARKUS COOPER, který pochází ze Zlína a jeho styl hraní zahrnuje progressive, tech-house, funky techno. Na párty můžete zakoupit trička, CD, DVD a spousty jiných zajímavých věcí. K vidění bude velkoplošná projekce a nebudou chybět ani kvalitní světla i zvuk.

warm up
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika