Trance & Progressive kalendář 06/2013

Trance & Progressive kalendář 06/2013

28. 05. 2013  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Fandové stylů Trance a Progressive v květnu díky velkým eventům zažili drobný půst. V červnu si to ale opět vynahradí. Do Prahy totiž přijedou Andy Moor, Tenishia, Bjorn Akesson, Nitrouse Oxide, Ronski Speed či Cressida.
01. 06. – Always Hardcore
Music Club 77 ve Velehradské ulici v Praze si na pátek 1. června přichystal hudební lahůdku pro opravdové gurmány. A to přesně pro ty co mají rádi Early Hardcore. V průběhu večera se představí Dj´s NKI, Hioz, Power-iet, Zabaka, Geez a Masox

08. 06. – Cinda
Jedním z prvních domácích open airů  zaměřených na taneční hudbu bude Cinda. Ta proběhne druhou sobotu v červnu na pražské Csařské louce. Čtvrtého vydání se zúčastní celá plejáda domácích Dj´s. Pomyslnou třešničkou na dortu budou dva zahraniční hosté Jay Lumen a Roberto Savaggio. Z domácích stars nebude chybět Michale Burian, Michael C, Enrico a Orbith.

08. 06. – Trancefusion Special Club Edition III
SaSaZu a BTL Agency si pro přichystali další vydání párty Trancefusion Special Club Edition s pořadovým číslem 3, která se uskuteční jako obvykle v klubu SaSaZu. Jako hlavní host se představí britský Dj a producent Andy Moor v doprovodu hned několika kolegů. Těšit se můžete na Tenishia, Bjorn Akesson a Nitrouse Oxide. O mix se s nimi bude dělit domácí Thomas Coastline. O vokálový doprovod během večera se postará holandská zpěvačka Susana

14. 06. – Circulator
Pražský klub Cross bude hostit první z warm-up k podzimnímu Imagination Festivalu. Jako hlavní hosté se představí italští The Sickest Squad a N3ar. Tuzemská podpora bude opravdu masivní. Řezníky z Itálie doplní domácí Hungry Beats aka District7, kteří představí v rámci vystoupení svůj nový projekt. Dále vystoupí Hardcore Fuckers, které reprezentuje producentské duo Swedza a Joudee. V pozdní části noci se dočkáme i frenchcorového masakru od Dirty-Z a mainstreamový hardcore od dj Ychy z Prague Nightmare.

14. 06. – Czech This Future „Za 5 minut 12“
Letní Czech This Future přináší hned několik změn. Proběhne výjimečně druhý pátek v měsíci červnu a stěhuje se z Tousteru do Alien Music Baru. Proběhne již dvanáctá epizoda této párty, která nabízí prostor domácím djským talentům. Tentokrát se v premiéře představí N-Rico a Fugaz. A jako tradičně nebudou chybět ani rezidenti Alexx van den Berg,  Tigi a Zooropix. Dále se představí prosazující se trancer Joe Cormack a hvězda české trance produkce maestro Sandeagle.

21. 06. – Dance Radio 8th B-Day
Dance rádio slaví již 8. narozeniny! Oslavy vypuknou už 21. června v klubu Duplex a dorazí i zahraniční gratulanti. Těšit se můžete na Ronski Speeda, Cressidu a Stevea Briana. Na 2 stage se předvedou i Djs Dance radia. Muzika bude dunět v klubu i na venkovní terase, odkud se můžete kochat výhledem na Prahu. Každý návštěvník získá speciální hudební dárek.

22. 06. – Alt+Trance with Mark Sherry
Trance Hub si pro svoji druhou akci vybral opět Plzeňský klub PH+ . Na party se předvede jen jeden zahraniční host – Mark Sherry z Holandska, který vám předvede co je to pravá tech-trancové smršť. Dále zahrají čeští Thomas Coastline, Proggyboy, Maicuss, Prem van Skaal a Lucas Age.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika