Každý může ovlivnit line-up českých festivalů

Každý může ovlivnit line-up českých festivalů

03. 06. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Český YouTube Fest je ve finále a o vítězi, který vystoupí na velkých českých festivalech a na maďarském Szigetu už rozhodují jen hlasy fanoušků. Kdo letos usedne na pomyslný trůn pro kapelu s nejlepším videoklipem?
Hlasování v soutěži Český YouTube Fest je v plném proudu a žádná z kapel to ještě rozhodně nemá jasné. Každý hlas, ať už kladný nebo záporný, stále hraje velkou roli. Hlasovat mohou všichni a každý má v rukou tu moc, ovlivnit line-up velkých českých festivalů.

kapela Lucie

Až do konce hlasování je možné dát každý den pro všechny klipy palec nahoru nebo dolů. Není nutné se kvůli tomu registrovat ani na YouTube ani nikde jinde. Stačí si otevřít stránku s hlasováním na http://youtube.com/ceskyfest a začít hodnotit.

Do soutěže se i díky velké snaze hudebního serveru Bandzone.cz a dalších partnerů projektu přihlásilo přes 900 kapel. Z tohoto obrovského množství pak odborná porota vybrala celkem 15 videoklipů, pro které nyní hlasují už samotní fanoušci. V porotě, po boku členů kapely Lucie, zasedli známý hudebník a producent Boris Carloff, vítěz minulého ročníku soutěže kapela Bek Ofis a zástupci iREPORT.CZ, OSA a Bandzone.cz.

"I přesto, že se snažím, aby mi na české scéně nic neuniklo, natrefil jsem při výběru na desítky nových skvělých kapel a jejich klipy, které se svou kvalitou dostávají na úroveň zahraniční produkce. Mám z toho obrovskou radost a výběr klipů jsem si užil," říká Michal Novák, zakladatel Bandzone.cz.

Všechna finálová videa jsou ke zhlédnutí na stránce http://youtube.com/ceskyfest, kde je pro ně zároveň možné až do 10. 6. hlasovat. Třetí ročník Českého YouTube Festu pořádají Ochranný svaz autorský (OSA) a hudební portál Bandzone.cz ve spolupráci s českým Googlem.

Finálová patnáctka klipů:

Dirty Blondes - Gold Digger
Evelynne - D.N.A.
Gambrz Reprs - Kanystr
Holden Caulfield - Merry Christmas Pauline
Hysterical Naked - Comfort Thee
IAN - Mom´n´Dad
I like you hysteric - The Year of The Tiger
Jitka Charvátová - Timeless
Lanugo - Cínoví vojáci
Nanosféra - Souhvězdí samoty
Nèro Scartch - I feel so lonely
Sunflower Caravan - Get high
True Crew - Beztak
Voila! - Flip Flops
We on the moon - The ocean sky

Více informací na: http://www.youtube.com/ceskyfest

Dodal: Daniel Kühn, Bandzone.cz
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika